Hotel Vega - călătoreşte cu stil pe litoral!

Într-o dimineaţă perfectă de vară, la ora 5, m-au trezit valurile mării. Încet şi inconştient m-am îndreptat spre fereastra largă, care îmi oferea privelişti de vis. Mamaia doarme, în scânteieri de raze blânde. Marea se ondulează până la infinit, cu nuanţe de perle şi metale scumpe. Pe plaja pustie, doar soarele realizează picturi abstracte pe nisipul fin. În cameră este cald şi bine. Linişte. Mă întorc în patul uriaş, alb şi confortabil, pentru încă o oră de somn. Mă simt răsfăţată...Hotel Vega - călătoreşte cu stil pe litoral!


Într-o după-amiază leneşă de vară, cu un soare mult prea arzător, am parcurs pe jos cei aproape 6 kilometri dintre tele-gondola de la intrarea în Mamaia şi plaja Vega. Vă spun că nu a fost tocmai simplu şi că bagajele nu-mi uşurau aventura. Însă îmi era tare dor de mare, de staţiune, de aerul acela înmiresmat, de pescăruşi şi de linişte. 

Când am intrat în holul Hotelului Vega, obosită şi încălzită, am simţit un fior de plăcere. O fântână superbă, răcoroasă, cu lumini şi sunete de vis, mi-a acaparat privirile şi gândurile. Aş fi stat acolo mult şi bine... Însă am primit cheia de la cameră şi am urcat la etajul 8. Ţin minte doar că aveam pe chip un zâmbet larg, atât de la fântână, cât şi de la anticiparea priveliştii din cameră. Aşteptările mele s-au împlinit. A room with a view:) Camera era micuţă, foarte cochetă, luxoasă, impecabilă, cu ferestre uriaşe pe un perete şi cu un coş cu fructe din partea casei. "Hmmm, cine ar mai vrea să plece de aici?!", mi-am spus. Am stat ore în şir, dimineaţa şi seara, să admir marea, staţiunea Mamaia şi lacul de pe partea cealaltă. Nu cred că te poţi obişnui vreodată cu atâta frumuseţe...Ziua ne-am încheiat-o cu o escapadă romantică pe Plaja Vega. Era singura amenjată de pe întreg litoralul, am zăbovit pe şezlonguri admirând apusul şi Capul Midia, în luminile serii. Nimeni pe drum... Linişte şi pescăruşi flămânzi, aer sărat, răcoare. Dimineţile le-am petrecut în Restaurantul Akolade, la o cafea cu lapte şi un mic dejun gustos cu salată de vinete, salată de boeuf, omletă fină cu ciuperci, brânză topită, legume, fructe şi o selecţie de produse de patiserie excelentă. Servirea este de 5 stele! Tot pe terasa de la Akolade, cu vedere directă la mare, m-am întâlnit şi cu domnul Răzvan Dobre, Sales&Marketing Manager la Vega, care mi-a povestit despre hotel, despre amenajări, proiecte şi cum va arăta plaja Vega în sezon. Prin ochii domniei sale am văzut pasiunea, excelenţa, frumuseţea, dar mai ales munca depusă pentru ca acest complex de lux să fie la înălţimea dorinţelor clienţilor. 

În plus, Răzvan ne-a făcut onoarea unui tur de hotel - am fost într-un Senior Suite fabulos, de unde poţi vedea marea din pat şi unde sunt păstrate fotografii din filmul Nea Marin Miliardar, cu Amza Pellea. Tot acolo au locuit în sejurul lor pe litoral atât mari actori români, cât şi vedete internaţionale ca Mika, Jessie J, Jamiroquai şi mulţi alţii. Un alt punct de atracţie - unicul sky bar din Mamaia - este şi Violet Lounge, o locaţie de vis, cu canapele din piele, perne moi, pian, bar şi terasă cu vederi panoramice la staţiune. Deşi eu nu am avut ocazia, în curând se va deschide pe Plaja Vega şi Oasis, un loc incredibil, unic în Mamaia. Un spaţiu de joacă şi relaxare, cu flori, palmieri, cafea turcească la nisip, concerte live şi cocteiluri delicioase.Hotelul Vega este cel mai bun exemplu de cum se poate dezvolta turismul în România, de cum poţi călători cu stil pe litoralul românesc. Însă munca şi pasiunea sunt foarte importante, pentru că nu ajungi tocmai uşor la un astfel de nivel. Noi am stat foarte puţin la Vega, însă am avut timp să ne relaxăm şi să aflăm câte ceva despre istoria fascinantă a acestui loc şi despre ce înseamnă luxul, cu adevărat. 

Cred că Hotelul Vega se potriveşte atât familiilor, cât şi cuplurilor romantice sau călătorilor business. Are câte ceva pentru fiecare şi absolut toate dotările sunt la superlativ. La Vega veţi găsi un Cinema Bar, Gelateria Delice, Tulip Beauty & SPA, săli de conferinţe şi întâlniri, o piscină în aer liber, plajă de 5 stele cu Blue Flag, un elicopter, limuzine de lux, maşini de epocă, goeleta Adornate (un velier excepţional!), servicii de babysitting, Vega Fashion & Art (un magazin exclusivist), Vega Gym şi să nu uităm de camerele şi apartamentele elegante, în diferite culori - de pământ, de foc, de aer, de apă.


Dacă alegi să petreci o vacanţă la Vega vei avea foarte multe de făcut: poţi să mergi la echitaţie pe plajă, să iei cina pe velier, să înoţi în apele curate şi să bei un cocteil la Oasis, poţi să iei un prânz romantic la Akolade, iar nopţile să ţi le petreci pe terasa de la Violet Lounge. Vă las însă să descoperiţi singuri şi alte secrete fascinante ale acestui hotel. Pare atât de puţin spus... hotel. Este de fapt, un complex de lux, elegant, fascinant şi care te inspiră. 
Toate informaţiile necesare le găsiţi fie pe site-ul Hotelului Vega, fie pe paginile de Facebook, Twitter, Google+ si YouTube.
CITEŞTE ŞI:

  
  

2 comentarii:

  1. Se pare ca s-au schimbat destul de mult lucrurile in ultimii ani. Stiu ca am fost cazati aici acum ceva timp insa nu arata deloc asa de 'roz' situatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mai fost, nu stiu cum arata 'inainte'. Stiu insa cum este acum:)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...