O vacanţă... altfel!

Dacă eşti genul aventurier, dacă nu-ţi place să zaci la plajă toată vara şi îţi doreşti o vacanţă activă, amuzantă, plină de surprize şi în care să mai şi înveţi ceva, atunci am câteva recomandări pentru tine. Ce-ai spune de o experienţă unică: ţări superbe din lumea mare, cursuri de limbi străine, design, fashion, pictură sau actorie şi o poveste de neuitat?! Iată detalii...


 

O vacanţă... altfel!


Dacă ai între 16 şi 70 de ani, atunci eşti cu siguranţă potrivit pentru o astfel de vacanţă! Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi cursul preferat (poate ai visat o viaţă întreagă să înveţi italiana sau spaniola, portugheza sau... japoneza), ţara în care vrei să mergi în vacanţă, activităţile pe care ţi-ai dori să le practici - şi să-ţi faci o rezervare!

Cursurile de limbi străine sunt special concepute pentru diferite categorii de vârstă. Fie că ai 16 ani sau că ai trecut de 30, vei avea parte de o experienţă unică şi benefică. Şcolile partenere sunt instituţii de prestigiu, cu profesori pasionaţi şi experimentaţi, iar cursurile sunt pentru orice nivel, de la începător la avansat.
În aceste şcoli, în funcţie de locaţie, studenţii pot urma: cursuri de engleză, cursuri de germană, cursuri de franceză, cursuri de spaniolă, cursuri de italiană, cursuri de japoneză, cursuri de chineză, cursuri de portugheză şi cursuri de arabă.

Tipuri de cursuri: general, intensiv, limbă străină pentru diferite domenii de activitate (business, juridic, medical, artistic), pregătire pentru certificări lingvistice internaţionale şi cursuri particulare.
În anumite şcoli de limbi străine sunt disponibile şi cursuri de design, cursuri de fashion, cursuri de pictură, cursuri de muzică, cursuri de film, cursuri de teatru, cursuri de dans, cursuri de teorie sportivă, antrenamente intensive de fotbal, rugby, basket, tenis şi echitaţie.

Pe lângă orele de limbă străină, vei participa şi la numeroase activităţi sociale care îţi vor oferi prilejul de a cunoaşte oameni noi din ţări diferite şi de a comunica în limba străină studiată şi vei face excursii la obiectivele turistice cele mai interesante.
În concluzie, te vei bucura de o vacanţă perfectă la tarife speciale, sub forma unui sejur lingvistic în cadrul şcolilor de vară sau pe tot parcursul anului.Iar acum să îţi dau câteva exemple:

1. Poţi studia limba engleză în Anglia, Statele Unite ale Americii, Malta, Monaco sau Cipru. Îţi imaginezi ce vacanţă frumoasă ai avea?!

2. Poţi învăţa limba portugheză în Brazilia, Portugalia sau chiar în Anglia. 

3. Poţi învăţa limba arabă în Emiratele Arabe, Egipt, Maroc sau Anglia.

Iată aici programul complet al cursurilor şi ţărilor în care le poţi face!

În plus, Mara Study Turism îţi poate pune la dispoziţie transportul (bilete de avion), mai multe variante de cazare (acasă la localnici sau la profesori, în campus universitar sau la hotel),  dar şi alte informaţii şi pachete personalizate după dorinţele tale. 

Tot ce trebuie să faci este să investeşti în educaţia ta! Dar şi să-ţi oferi o vacanţă altfel, o vacanţă de neuitat. CITEŞTE ŞI:
  
 
  

Un comentariu:

  1. Tare mult mi-ar placea o astfel de vacanta!
    In general persoanele care se preocupa de dezvoltarea lor personala in mod constant nu vor ezita sa aleaga acest mod de asi petrece vacanta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...