20 de motive să alegi Ciprul pentru o vacanţă!

Mă gândesc de ceva timp la o vacanţă în Cipru, iar motivele sunt destul de subiective. În primul rând, ştiţi că iubesc insulele, plajele scăldate de ape turcoaz, vremea perfectă şi oamenii primitori, dornici să-ţi povestească istoria şi obiceiurile lor. În al doilea rând, ofertele pe Cipru sunt din ce în ce mai bune - astfel încât ai de unde să alegi o vacanţă care să se potrivească visurilor tale. Aşa că, am realizat mai jos o listă cu 20 de motive pentru care să pleci (mâine!) în Cipru...

 

20 de motive să alegi Ciprul pentru o vacanţă!


1. Ador porturile micuţe, cu terase cochete, cu vedere la munţi şi înconjurate de ziduri medievale.2. Astfel de peisaje, desprinse parcă din visele mele, mă vor impresiona întotdeauna. Motiv suficient să-mi fac bagajele!3. Aş sta ore întregi să privesc marea şi stâncile măreţe... Nimic nu poate fi mai relaxant!4. Aşa arată apusurile în Cipru! Imagine surprinsă pe Plaja Pebble...5. Ayia Napa este 'Ibiza Ciprului', o staţiune elegantă şi modernă, unde petrecerile se ţin lanţ.


6. Aş fi fascinată să am o astfel de privelişte din camera de hotel. Doar în Larnaca...7. Limassol este, fără îndoială, cea mai frumoasă staţiune din Cipru. Vegetaţie luxuriantă, plaje cu nisip fin, golfuri de poveste, hoteluri excelente. Prima alegere instinctiv!8. Niciodată, dar niciodată, n-aş refuza o cină romantică într-un astfel de loc. Terasa Boutique Hotel SPA Thalassa Paphos.


9. Să fii cazat aici - Elysium Paphos - cred că este foarte rău!:))10. Paphos este un orăşel încărcat de istorie şi legende şi este locul unde s-a născut Afrodita, zeiţa greacă a frumuseţii. Aici găseşti castele, mănăstiri, muzee şi hoteluri fabuloase, dar şi plaje intime, de poveste. 11. Plajele din Protaras sunt celebre în întreaga lume. Merită 'testate'. 12. Aşa arată Golful Smochinului (Fig Tree Bay) - una dintre cele mai renumite plaje din Cipru.13. Capo Greco - o zonă pe care TREBUIE să o văd!


14. Famagusta se mai numeşte şi Oraşul Fantoma. Însă aici veţi găsi cluburi de noapte grozave şi restaurante excelente...15. Un astfel de restaurant va fi întotdeauna pe gustul meu... La Columbia Hotel. 16. Şi n-aş refuza nicio cină la o tavernă cu vedere la mare, pe dealurile Afroditei. 17. Mâncarea tradiţională în Cipru? Hmm, o nebunie cu fructe de mare, legume proaspete, plante aromatice, fructe şi cărnuri la grătar. 18. Sau, de ce nu, o gustare uşoară la un 'fast-food' cipriot:)19. Cocteilurile pe plajă sunt întotdeauna o idee bună!20. Iar dacă fiecare seară din viaţa mea (sau măcar din vacanţa mea:) s-ar încheia astfel - nu m-aş supăra deloc. Vă recomand cu drag o vacanţă în Cipru. Iar dacă alegeţi să mergeţi acolo şi vă place, să-mi trimiteţi câteva fotografii!CITEŞTE ŞI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...