Fii alături de Ethan Hawke şi Moonlight Breakfast!

Aşa cum v-am povestit aici, miercuri - 26 iunie, va avea loc la Palatul Copiilor un eveniment extraordinar, organizat de Asociaţia OvidiuRo, ale cărei fondatoare Maria Gheorghiu şi Leslie Hawke, luptă pentru bunăstarea şi, mai ales, pentru şansa fiecărui copil născut în sărăcie de a avea parte de o bună educaţie. În cadrul evenimentului se va viziona filmul Before Midnight, avându-i în rolurile principale pe Ethan Hawkw şi Julie Delpy. În plus, Mr. Ethan Hawke va fi prezent la acest eveniment şi la petrecerea la care este invitată talentata formaţie Moonlight Breakfast. Iată detalii...


Moonlight Breakfast, un concert de excepţie în cadrul evenimentului caritabil Before It's Too Late


After party de excepţie miercuri seara, la Palatul Copiilor: Ethan Hawke şi Richard Linklater, prezenţi la premiera filmului lor, Before Midnight, vor dansa pe muzica celor de la Moonlight Breakfast. Trupa va concerta pro-bono pentru a susţine educaţia a 1400 de copii.

Evenimentul de caritate Before It’s Too Late, organizat de Asociaţia OvidiuRo în sprijinul programului Fiecare Copil în Grădiniţă, va găzdui 700 de invitaţi ce vor participa la premiera filmului Before Midnight alături de actorul principal, Ethan Hawke şi regizorul Richard Linklater. 
Trupa Moonlight Breakfast va susţine un concert la petrecerea de final. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, pe 26 iunie, iar fondurile obţinute vor fi folosite pentru a sprijini 1.400 de copii care trăiesc sub limita sărăciei să meargă la grădiniţă anul viitor. 

Moonlight Breakfast este un proiect electro românesc care a surprins cu un sound foarte special, în 2011, odată cu lansarea primului lor single, Still. Christie (voce), Bazooka, Adita şi Printzu au cucerit publicul într-un timp foarte scurt cu o combinaţie de soul, jazz, dance şi electro pe care ei înşişi au denumit-o retroelectro. Trupa a susţinut deja numeroase concerte atât în România, cât şi în afară, şi a cântat în deschiderea concertelor Jamiroquai, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour etc. Muzica lor te poartă înapoi în timp, de la anii '30 cu sunet de clarinet şi Club Jordan la synth-urile anilor '80, dar este, în acelaşi timp, foarte actuală. Cei patru muzicieni au acceptat să cânte pro-bono pentru a promova importanţa educaţiei pentru cei mai săraci copii din România. Mai multe despre Moonlight Breakfast aflaţi de pe pagina lor de Facebook, unde îi puteţi asculta.

Petrecerea va avea loc după vizionarea filmului (20.00), începând cu orele 22.30. Preţul unui bilet ce include vizionarea filmului, sesiunea de discuţii cu cei doi invitaţi de la Hollywood şi concertul Moonlight Breakfast costă 150 de lei şi susţine un copil să meargă la grădiniţă timp de o lună. Poate fi cumpărat de pe www.bilete.ro. Pentru a participa şi la recepţia VIP cu Hawke, Linklater şi alţi invitaţi, biletul costă 300 de euro şi susţine un copil la grădiniţă timp de un an (contact: www.ovid.ro).

Vă invit cu mare drag la evenimentul Before It's Too Late şi sper să ne întâlnim acolo şi să îi punem cele mai inspirate întrebări marelui actor, dar şi să dăm o mână de ajutor copilaşilor care au nevoie de sprijinul nostru. În plus, dacă esti blogger sau jurnalist, am rugămintea de a scrie şi tu despre lucrurile cu adevărat frumoase care se întâmplă în România, cum ar fi acest eveniment caritabil! 

Citeşte aici mai multe despre acest eveniment!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...