5 Hoteluri de lux pe care trebuie să le încerci!

La sfârşitul lui martie vă povesteam că mi-aş dori să merg în Turcia şi să testez toate lucrurile minunate pe care le are de oferit. Între timp am ajuns la Istanbul şi mi-a plăcut la nebunie, însă am rămas cu dorinţa de a încerca, măcar o dată în viaţă, o experienţă de 'all inclusive'. Şi unde poţi să mergi pentru aşa ceva, ca să fii sigur că nu dai greş? Evident, tot în ţara de pe două continente. În ultimii ani, turcii s-au întrecut pe ei înşişi. Au ridicat nişte resorturi atât de elegante şi de frumoase, încât turiştii rezistă cu greu ofertelor. Iar dacă ar fi să plec mâine la mare, la all inclusive şi la soare, iată ce aş alege, fără să stau pe gânduri...

 

Turcia. 5 Hoteluri de lux pe care trebuie să le încerci!Amplasat într-o grădină exotică, Hotelul Delphin arată mai degrabă a palat decât a resort de lux. Camerele au balcoane cu vedere la mare, internet gratis şi paturi cu baldachin. De la recepţie şi până la plajă se întind tobogane cu apă, o punte elegantă şi terase cu umbrele albe, printre palmieri. De fapt, totul este atât de bine organizat, încât nu are rost să părăseşti acest univers numit Delphin Deluxe Resort: are bufet non stop, dar şi restaurant a la carte (dacă te saturi de abundenţa all inclusive), are spectacole live cu muzică şi dansuri tradiţionale, piscine, SPA, posibilitatea de a practica sporturi acvatice, magazine şi mai multe limuzine la dispoziţia ta. Hmm, cam bine, zic!
Papillon Ayscha este desprins din 1001 nopţi. Se află în mijlocul unei grădini mediteraniene, încărcată de flori, palmieri şi luminiţe colorate, cu ape limpezi şi poduri romantice, fix pe o plajă privată, unde vei găsi şezlonguri, umbreluţe şi servire impecabilă. Este un hotel de 5 stele excelent pentru vacanţele în familie, având multe facilităţi pentru cei mici: piscine, jocuri, spectacole, concursuri etc. Cluburile şi restaurantele sunt şi ele pe măsura faimei acestui resort. 
Tot în Belek veţi găsi unul dintre cele mai mari şi mai surprinzătoare resorturi de lux din Turcia. Susesi are clădiri terasate, din piatră şi sticlă, înconjurate de piscine private, palmieri şi grădini pline de flori exotice. Plaja este la câţiva paşi, iar SPA-ul de lux La Calisse este foarte îndrăgit de doamne, pentru cele două piscine încălzite, cu plafon din sticlă, şi pentru cele două hamams din marmură. Unele camere au o piscină pe terasa privată, un balcon protejat de vânt şi o cadă cu hidromasaj. I rest my case!

 


Complexul de 5 stele Akka Antendon este de fapt un mic orăşel pe malul mării, în Kemer. Are o piscină impresionantă, sub formă de lagună, clădirea principală este în stil Art Deco, terasele şi restaurantele sunt de un lux orbitor, iar camerele şi apartamentele au balcoane private cu vedere la mare şi un chelner la dispoziţia ta. O vacanţă în care te vei simţi cu adevărat răsfăţată! 
M-au impresionat foarte mult camerele acestui resort de 5 stele: sunt din lemn masiv, decorate modern, în nuanţe calde, cu aşternuturi din mătase violet şi balcoane superbe cu leagăne şi perne pufoase. În plus, pe site-ul hotelului sunt sugerate atât de multe activităţi pentru vara aceasta, încât mi-ar fi imposibil să aleg: shopping, masaj, tir, fashion shows,  'testare' de bijuterii, sailing & diving school. Mda, uau! 

Foto: alanya.info, panoramio.com, commons.wikimedia.org


Dacă vă doriţi un astfel de răsfăţ, nimic mai simplu. Pachetele de vacanţă sunt accesibile, iar o rezervare se face foarte simplu, direct pe link-urile de mai sus. Cred că aceste resorturi sunt excelente şi pentru o lună de miere, nu? Ce spuneţi?CITEŞTE ŞI:

  
  

2 comentarii:

  1. Sunt super aceste hoteluri...dar pana o sa ajungem noi, oamenii de rand sa le incercam...poate dura o viata din pacate.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...