Destinations, by Sony

Dragilor, sunt foarte mândră şi onorată să vă anunţ că începând de astăzi vă voi prezenta o nouă rubrică pe I's Blog, numită Destinations, by Sony. Timp de un an, voi testa o mulţime de gadgeturi de la Sony şi vă voi încânta cu fotografii superbe pe blog şi cu materiale interesante. De peste 10 ani sunt fană Sony - am avut pe rând - televizor, DVD player,  combină, dar mai ales un aparat foto bridge, care m-a însoţit în călătoriile mele prin lume. Însă a venit momentul să mă bucur mai mult de drum şi să las aparatul foto să-şi facă singur treaba, fără să mă încurce şi să mă streseze. Iar prima destinaţie propusă este... Predeal! Iată detalii...

 

Destinations, by Sony. Make. Believe. 


Primul aparat foto performant care se află acum în posesia mea se numeşte Sony NEX - 5R şi este o adevărată bijuterie. Mic, compact, simplu de folosit pentru un neprofesionist, dar cu obiectiv DSLR, care surprinde toate detaliile şi culorile unei călătorii de suflet. A fost dragostea la prima atingere, ca să zic aşa...

Camera NEX 5 R are o mulţime de calităţi: este mică şi uşoară (perfectă pentru drum!), dar poate realiza fotografii senzaţionale datorită senzorului APS-C (obiectivul este un 18-55) şi a celor nu mai puţin de 16,1 megapixeli. Are Wi-Fi încorporat, deci am să pot urca poze direct pe Facebook. Filmează HD. Are touch screen, pentru o focalizare mai rapidă. Are un ecran LCD rabatabil, pentru a găsi unghiul perfect pentru autoportrete. Face panorame superbe! Pe Auto îşi realizează singură setările, astfel încât eu să fac poze clare, detaliate, cu zgomot redus. Ca singur minus pentru această cameră ar fi lipsa unui vizor, pentru cei obişnuiţi cu un DSLR. Însă pentru mine este un plus, pentru că urăsc să fac fotografii prin vizor:)) Mda, sunt doar un profan care adoră să surprindă momente şi nu imagini perfecte. #SonyTravel. Predeal.


Timp de 12 luni voi realiza peste 40 de materiale cu ajutorul Sony: galerii foto, interviuri, video, experienţe, evenimente etc. Pe toate le veţi găsi aici pe blog şi pe paginile mele de Facebook. 

Prima destinaţie din cadrul acestui proiect este Predeal! Iată mai jos ce am reuşit să surprind cu Sony NEX 5R la Predeal. Mai trebuie să precizez că primele 20 de fotografii sunt uşor retuşate într-un program de editare, însă restul sunt exact aşa cum le-am făcut eu, din mers, la Predeal:)

 

Galerie foto: #SonyTravel Predeal Foto: Ioana Budeanu, by Sony NEX 5R


 Acest proiect este susţinut de:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...