Trusa de fotografie pentru vacanţă

V-am povestit acum câteva zile că sunt mare fan Sony şi că am deţinut la viaţa mea produse de top de la ei. Încă mă mai bucur (aproape) zilnic de combina mea, iar acum am primit un aparat foto Sony NEX, care mă ajută să vă prezint cele mai frumoase imagini din călătoriile mele. Sony a lansat de curând pe piaţă o adevărată "trusă" de vacanţă - camere cu niste superzoom-uri - cu ajutorul cărora vei surprinde amintirile perfecte. Iată despre ce este vorba...

 

 

Trusa de fotografie pentru vacanţă: surprinzi amintirile perfecte cu gama completă de superzoom-uri Sony 


- Exploratorul urban are la îndemână HX50, cea mai compactă cameră foto cu zoom 30x.

- Păstrează amintiri cu toată gaşca din vacanţă - WX300: cea mai mică şi uşoară cameră din lume cu zoom optic 20x are conectivitate Wi-Fi şi poţi folosi smartphone-ul pe post de declanşator!

- Aventurierul surprinde toate detaliile din vacanţă cu HX300, o cameră cu zoom optic 50x care poate fi manevrată ca un DSLR datorită opţiunilor de control manual, cu stabilizator de imagine îmbunătăţit şi autofocus rapid.


Fie că urmează să te avânți într-un city break în Europa, să te îmbarci într-o aventură în Asia sau că ai de gând să explorezi orașul natal, Sony îți pune la dispoziție noua gamă de camere foto superzoom pentru călătoriile din acest an: HX50, HX300 și WX300.

Dacă vrei să descoperi Londra din double decker, în această vară Sony Cyber-shot™ HX50, cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic 30X1, este companionul care n-ar trebui să lipsească din trusa ta de călătorie. Nu ratezi niciun detaliu al Palatului Buckingham și surprinzi toată forfota din Piccadilly Circus, datorită zoom-ului 30x. Abate-te de la itinerariul stabilit și pierde-te pe aleile din Hyde Parc ca să retrăiești istoria locului. Cântărind doar 272 de grame, noua cameră foto Sony HX50 vine echipată cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP și cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garantează claritatea imaginilor surprinse chiar și atunci când folosești zoom 30x. Procesorul BIONZ permite realizarea unor fotografii cu zgomot redus de imagine, cu rezoluție înaltă, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor în culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.Cyber-shot™ HX300

Aventurierii dornici să surprindă în fotografii experiențe neconvenționale sau peisaje inedite își găsesc în camera foto Sony Cyber-shot™ HX300 un companion de nădejde pentru expedițiile experimentale. Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot™ HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare, fie că plănuiești o expediție în Delta Dunării, unde vrei să surprinzi bătăile de aripi ale pelicanilor sau fie că vrei să fotografiezi migrația antilopelor gnu din estul Africii. Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe și safari, până la sporturi și concerte în aer liber. Pentru astfel de aventuri nu trebuie să îți lipsească bocancii, trepiedul, un flash și un carnețel de notițe, te sfătuiesc finaliștii competiției Sony World Photography Awards 2013.

În premieră pentru un Cyber-shot™, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.Cyber-shot™ WX300

Atunci când călătorești frecvent, fie în scop de business, fie doar pentru distracție, vrei ca prietenii tăi să fie tot timpul la curent cu aventurile tale. Cu un design elegant, Cyber-shot™ WX300 este cea mai mica și ușoară camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x. Camera este capabilă să fotografieze 500 de imagini de la o singură încărcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care îl poți folosi pe post de declanșator, este foarte ușor să te fotografiezi alături de grupul care te însoțește sau când iei cina singur pe terasa celui mai cunoscut skybar din Tokyo. Obiectivul G de calitate superioară de la Sony îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare și este de două ori mai eficient la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot™ HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video. Despre Sony:

Sony este producător de top al produselor din tehnologia audio, video, comunicații și informații, pentru segmentele consumer și professional. Sony este recunoscut pentru produsele sale audio – video, precum televizoarele cu LCD de înaltă definiție, BRAVIA™, camerele digitale Cyber-shot™, Handycam® camcorder, camerele digitale SLR “α” (pronunțat Alpha), tabletele Sony și mp3 player-le Walkman®, la fel ca și pentru laptop-urile VAIO™ și echipamentele 3D HD profesioniste de difuzare.Pentru mai multe informații despre Sony Europe, vă rugăm vizitați http://www.sony-europe.com. Pentru mai multe informații despre Sony Corporation, vă rugăm vizitați http://www.sony.net.CITEŞTE ŞI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...