Baruri la înălţime (1)

Prima dată în viaţa mea am văzut zgârie-nori în Paris, însă nu am avut ocazia să urc în vreunul. Apoi am ajuns în Kuala Lumpur, iar experienţa de la Luna Bar a fost fabuloasă. Sunt extrem de pasionată de clădirile înalte şi de restaurantele celebre, cocoţate pe aceste clădiri. Şi ce este mai important - nu trebuie să străbaţi toată lumea ca să ai o privelişte de milioane. Pentru că în Bucureşti există multe astfel de locaţii superbe, chiar dacă nu foarte înalte, de unde oraşul ţi se înfăţişează în toată splendoarea sa. Astăzi am să vă prezint trei dintre acestea, cu galerii foto by Sony NEX...


Baruri la înălţime (1)


1. Zoom Cafe & Club

Zoom Cafe este un bar vechi, aflat în spatele Spitalului Colţea, în zona Universitate, chiar pe strada Colţea 44, printre case din alte vremuri. La subsol se află clubul, dar şi liftul care te poartă încet spre ultimul etaj. Clădirea nu este foarte înaltă, dar nici în zonă nu se află altele mai de soi. Terasa este drăguţă, cu banchete şi fotolii, cu perdele albe din mătase şi o vedere panoramică la tot centrul vechi al Capitalei. Preţurile sunt modice, însă Casa Poporului la apus face toţi banii:)) 


Iată cum se vede Bucureştiul de la Zoom Cafe:
2. Restaurantul Sole & Luna Bar

În noua clădire de 15 etaje a ING-ului, de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, la numărul 48, s-a deschis de ceva timp un restaurant ultra elegant, fashion & glamour. Decorul impresionează din prima secundă când uşile liftului se deschid. Pereţii (pe tot etajul) sunt din sticlă, lăsând Bucureştiul să îşi spună povestea. Servirea este impecabilă, personalul este extrem de profesionsit. Preţurile sunt mari, însă imaginile din Herăstrau, Kiseleff şi până departe în Colentina te lasă fără răsuflare. Stilul restaurantului este futurist, de o eleganţă minimalistă. Vă recomand Restaurantul Sole pentru toate detaliile sale, bine puse la punct. V-am spus că are şi heliport? :)


Iată câteva imagini din Sole şi din Bucureşti (etajul 15):
3. 18 Lounge, by Embassy

18 Lounge este un bar-restaurant cunoscut de toată lumea. Se află la etajul 18 într-unul dintre cele două turnuri gemene din Piaţa Presei Libere. Şi aici servirea este fără cusur, iar chelnerii sunt foarte drăguţi, fără a încerca să epateze. Din păcate, 18 Lounge este doar pe jumătate din clădire, aşa că veţi vedea "doar" Herăstrăul şi, de fapt, tot Bucureştiul. La picioarele tale se vede uimitor World Trade Center, iar noaptea imaginile sunt de vis. Mâncarea este grozavă aici, deserturile la fel. Este ideal pentru o seară romantică deosebită şi contraindicat pentru un prânz în timpul săptămânii (când ies corporatiştii la masă). Mai bine, las imaginile să spună povestea!


Iată cum se vede Bucureştiul din 18 Lounge:


Foto: Sony NEX


Acest articol nu este o reclamă la restaurante. Mi-am plătit consumaţia, frumos, peste tot. Şi nu a fost puţin:)))CITEŞTE ŞI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...