Hai în Thassos gratis în septembrie!

Thassos
Prietenii mei de la IKA Turism - o agenţie cu care colaborez din iulie - au lansat astăzi un concurs foarte interesant pe pagina lor de Facebook. Dacă ai poze frumoase din vacanţă, urcă-le pe wall-ul lor, pune-ţi prietenii să le voteze şi vei pleca într-o mini vacanţă gratis în Grecia, la sfârşitul lui septembrie. Unde? În Thassos - o insulă superbă din nordul ţării, aflată foarte aproape de noi. Iată mai multe detalii...


 

Hai în Thassos gratis în septembrie!


IKA Turism te invită la concurs. Dacă ai făcut poze frumoase în această vară - fie în vacanţă, fie în propriul oraş - atunci poţi participa la concurs. Dacă îţi doreşti să vizitezi una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, Thassos, iată că acum ai posibilitatea să o faci gratis!

Vacanta Thassos

Premiul concursului:


Un minisejur de 3 nopţi în perioada 19-22 septembrie în Grecia -  insula Thassos - Hotel Makedon 3*, mic dejun / 2 persoane. Transportul este individual.

Perioada de desfăşurare a concursului:

28 august - 8 septembrie

Câştigătorul concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook IKA Turism pe 9 septembrie. 

Concurs Thassos

Ce trebuie să faci:


- urcă pe pagina de Facebook Ika Turism o fotografie pe care ai făcut-o vara aceasta şi de care eşti mândru.

- spune în două rânduri ce reprezintă această fotografie.

- dă share la concurs pe wall-ul tau!

- invită-ţi prietenii să dea LIKE pozei tale!

- prietenii tăi, care îţi votează fotografia, trebuie să fie fani ai paginii de FB IKA Turism, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din vacanţele tale.

Sejur Grecia

Cum câştigi!


Pe 9 septembrie se vor alege cele mai votate fotografii de pe pagina de Facebook IKA, cine a dat cele mai multe share-uri şi cine are cei mai mulţi prieteni şi fani IKA Turism. În funcţie de rezultate, se va anunţa câştigătorul premiului special: o mini vacanţă în Grecia, pe superba Insulă Thassos. 

Hotel Makedon 3* Thassos


Dacă nu vrei să participi la concurs, atunci te invit să mă urmăreşti pe pagina de FB IKA, unde îmi pun condeiul la încercare zi de zi:) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...