Unde ne cazăm în Malta. Atracţii din insulă.

După cum bine ştiţi, sunt o mare iubitoare de hoteluri elegante, sofisticate, în care te simţi chiar mai bine decât acasă. De ce? Pentru că ador priveliştile care mi se deschid privirii în fiecare dimineaţă, pentru că îmi place să fiu răsfăţată, pentru că îmi place să iau micul dejun la restaurant şi pentru că vacanţele mele ar fi imperfecte fără "ajutorul" unui spaţiu deosebit, a unui loc frumos, dedicat relaxării şi refacerii energiei după plimbările lungi prin oraşe de poveste. Malta este o destinaţie exotică în care aş vrea să ajung foarte curând. Şi de aceea, m-am interesat unde aş putea să mă cazez. Iată ce am aflat...

 

Atracţii din insula Malta


În acest articol, v-am povestit doar câteva motive pentru care aş alege Malta pentru vacanţa mea viitoare. Dar pentru că mă tentează din ce în ce mai tare să ajung pe aceste pământuri, am săpat mai adânc şi am mai găsit câteva lucruri interesante

1. Il-Qawra este un oraş din NE-ul Insulei Malta, cunoscut pentru esplanada sa elegantă şi pentru perechile de îndrăgostiţi care iau cina în  Qawra Tower - un restaurant amplasat într-un turn medieval. Dacă ziua este o locaţie foarte liniştită, cu multe atracţii istorice şi culturale, noaptea devine un rai al petrecăreţilor - zona fiind celebră pentru barurile şi cluburile sale. 2. Mellieha este un orăşel aflat în partea de NV a insulei. În trecut, Mellieha era doar un simplu sat de pescari, atacat de piraţi şi măturat de vânturi şi valuri uriaşe. Însă colonizarea britanică şi-a făcut treaba şi zona s-a dezvoltat, iar acum este un resort popular printre turiştii britanici, germani sau francezi. 3.  Golfurile malteze sunt spectaculoase! 4. Dacă sunteţi pasionaţi de muzică, artă, literatură şi arhitectură, atunci Malta este destinaţia perfectă pentru voi. În tavernele locale, seară de seară, răsună superba muzică ghana (folk), centrul insulei este împânzit de biserici şi vile medievale, iar marii scriitori s-au inspirat din frumuseţile acestei insule. 5. Bucătăria malteză este o combinaţie câştigătoare între cele mai renumite gastronomii din zonă: siciliană, spaniolă, maghrebiană şi provencală.  Iar dacă acum sunt convinsă că voi vedea Malta în curând, iată unde aş alege să mă cazez:

Hotel Seashells Resort este situat în Golful St Paul, având vedere la Marea Mediterană. Hotelul dispune de o piscină splash (cu tobogan), piscină interioară, jacuzzi, saună şi masaj, ideale pentru petrecerea unui sejur relaxant. Camerele sunt spaţioase şi dispun de aer condiţionat, televizor cu canale prin satelit şi aer condiţionat. Majoritatea camerelor au balcon propriu. Hotelul Seashells Resort oferă un restaurant cu preparate locale şi un bar unde se pot servi băuturile preferate.
Hotelul Palazzin este situat în Golful St. Paul, la aproximativ 10 minute de plajă. Camerele hotelului sunt spaţioase, au balcoane mari,  sunt dotate cu televizor, aer condiţionat şi uscător de păr. Pentru persoanele active, Hotelul Palazzin dispune de o sală fitness şi o sală de jocuri. La parter se află Palma Restaurant, unde se pot servi atât preparate specifice zonei, cât şi preparate internaţionale.


  

Situat într-o zonă liniştită din nord-vestul insulei, Hotelul Seabank oferă oaspeţilor facilităţi pentru relaxare, precum saună, salon de masaj, piscină interioară şi exterioară, jacuzzi, sală de jocuri (printre care biliard, tenis de masă şi bowling). Camerele sunt spaţioase şi sunt dotate cu aer condiţionat şi televizor cu canale prin satelit. Pentru servirea mesei, Hotel Seabank pune la dispoziţia oaspeţior săi 9 restaurante şi baruri, cu preparate locale şi internaţionale.

 Foto: davelewisfishing.com, flickr.com/photos/leslievella, panoramio.com


De abia aştept sa vizitez Malta!CITEŞTE ŞI:
  
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...