Vacanţă în Bulgaria. Oferte LAST MINUTE!

Bulgaria înseamnă pentru mine (şi pentru mulţi dintre voi, sunt convinsă) prima ţară străină pe care am vizitat-o. Cu ceva ani în urmă, la începutul unei alte vieţi, am fost în Balcic şi în Albena, şi am fost fermecată de plajele vintage, de îngheţata de căpşuni şi de grădinile cu vedere la mare. Foarte mulţi prieteni de-ai mei aleg an după an litoralul bulgăresc, pentru serviciile de acolo, pentru all inclusive, pentru plaje şi pentru confortul de a fi aproape de casă şi totuşi... departe. Dacă vrei şi tu o vacanţă în Bulgaria, nu este timpul pierdut. Iată câteva oferte LAST MINUTE!

Vacanţă în BulgariaGolden Sands te aşteaptă cu preţuri imbatabile! Este un resort elegant şi sofisticat, special pentru întreaga familie.

Photo: Touristmaker


Staţiunea de vis Sunny Beach a devenit alegerea multor europeni pentru o vacanţă superbă la mare. Hai şi tu să te distrezi!Nessebar este o staţiune foarte frumoasă şi primitoare. De ce să nu o încerci şi tu?!


4. Albena

Aflată la doar 12 km de Balcic, Albena are o plajă fabuloasă de 5 km, cu nisip fin, şi peste 50 de hoteluri.Se află la 10 km de Varna şi la doar 7 km de Golden Sands, are o grădină botanică superbă, o mănăstire din secolul al 16-lea şi o mulţime de alte atracţii turistice.

 

Oferte LAST MINUTE Bulgaria!Alege şi tu o vacanţă în Bulgaria şi bucură-te de sfârşitul acestei veri! CITEŞTE ŞI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...