Cum sărbătorim iubirea?

Se spune că dacă ești atât de norocos încât să simți iubirea, atunci trebuie să o sărbătorești, să-i înalți un templu, o casă, un loc special. Trebuie să te lauzi cu ea și să o ții secretă, în proporții doar de tine știute. Trebuie să o venerezi, să o asculți și să îi dăruiești tot sufletul tău. Iubirea este cel mai important lucru de pe lumea asta. Fără ea, am fi mult mai săraci... Și da, cred că lumea poate fi salvată cu iubire, cu bunătate, cu credință și cu gânduri bune. Nu sunt o persoană foarte romantică, însă când îmi sărbătoresc iubirea, atunci nu mai există limite, iar imaginația mea zburdă fericită:)) 


Cum sărbătorim iubirea? 


Nu există date exacte pentru iubire. Ar trebui să prețuim persoana iubită în fiecare clipă, în fiecare zi din viața noastră. Însă cei mai mulți dintre noi așteaptă acea dată, în care anii își numără zilele și dau o cifră rotundă, de împliniri, de povești, de amintiri. 

Iar când se apropie ziua mult așteptată pregătim suprize, cadouri, ambalaje strălucitoare. Voi ce dăruiți de "ziua iubirii"? Și nu, nu mă refer acum la Valentine's Day - ci la acea zi, intimă, doar a voastră, când v-ați cunoscut, când v-ați sărutat prima dată, când v-ați legat destinele...

În general, noi nu suntem un cuplu tradiționalist. Nu urmăm cutume. Nu suntem în rândul lumii, ca să zic așa. Ne bucurăm unul de celălalt mereu, iar ziua noastră doar o punctăm cu un sărut, oriunde am fi prin lume. Uneori organizez o cină într-o locație deosebită, alteori mergem kilometri pe jos până la cea mai apropiată plajă sau, pur și simplu, ne bucurăm de un film bun și amintiri dragi, șoptite la ceas de seară.

De exemplu, anul trecut nici măcar nu-mi aduc aminte ce am făcut pe 14 octombrie, doar că am scris articolul ăsta. De atunci și până astăzi, TOTUL s-a schimbat. Acum doi ani, nici măcar nu am scris despre ziua noastră și știu și de ce. Era prima zi din noua aventură în Tenerife și nu aveam internet. Am băut Mojito pe terasă, cu Atlanticul strălucind la orizont. Acum trei ani eram în Milano. Acum patru ani, de abia ne mutasem în Tenerife. Iar acum cinci ani, eram la început, de abia ne învățam unul pe celălalt. M-am gândit încă de luna trecută la aniversarea de anul ăsta - 6 ani minunați, incredibili. Mi-aș fi dorit să fim pe drum, dar plecăm abia la sfârșitul lui octombrie, iar 14 ne prinde tot aici, în București. Știu că eram într-o seară pe străzi, ne plimbam, și m-am gândit cât de frumos ar fi să stăm o noapte la Intercontinental, să facem poze din balcon, să luâm micul dejun în Lounge și să avem o zi specială. Apoi m-am luat cu alte gânduri și am uitat. Până când am descoperit concursul celor de la Inter. 

Dacă ai o poză bună și votată de prieteni, ei îți oferă o noapte la hotel și o cină romantică. Concursul se termină pe 10 octombrie, tocmai la timp pentru ziua noastră:) De aceea am nevoie de voi de data asta, să ne ajutați să ne împlinim un vis. Dacă vreți să fiți alături de noi, să ne faceți o bucurie și să ne spuneți "la mulți ani" într-un mod deosebit, acum o puteți face. Votând fotografia mea în concurs. Durează exact o secundă, nu vă trebuie cont sau altceva. Iar  noi promitem fotografii spectaculoase, materiale interesante și multe alte surprize. 


Vă mulțumim din suflet! Iar acum este rândul vostru: cum sărbătoriți iubirea? 

Un comentariu:

  1. Am votat deja. La noi se fac 17 ani de casnicie pe 12 octombrie. La inceput serbam oarecum cu mici atentii sau surprize aceasta zi dar, in timp am lasat-o sa treaca pur si simplu. Uneori ne aducem aminte dupa o zi , doua si radem de neatentia noastra, Oare cum ne-a furat viata de am uitat? Apoi ne uitam la fete si ne uimim cum au trecut anii . valymag96

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...