Nopți de poveste. Revelion 2014!

Întotdeauna mi-am dorit să petrec ultimele nopți din an în locații inedite, de poveste. Să simt magia trecerii timpului. Să mă bucur de lumini și culori, de clipe fascinante cu iubitul meu, de sărutari printre stele și vise. De multe ori mi-a reușit acest lucru. Am petrecut două Revelioane frumoase în Tenerife, pe o terasă cu vedere la ocean, la munte și la orașul luminat de artificii. În alți ani am fost la restaurante, la petreceri elegante sau am stat, pur și simplu, acasă, sub bradul sclipitor, visând la drumurile pe care le voi face. Anul acesta voi fi din nou în Tenerife și vă voi transmite în direct Revelionul 2014:) Dacă vrei și tu să petreci câteva nopți splendide, scrise pe cerul inimii tale, atunci iată mai jos unde o poți face...


Nopți de poveste. Revelion 2014!Un Revelion pe plajă, cu temperaturi blânde, cu nisipuri pustii, pahare de șampanie și lumini strâlucind în depărtare, doar tu și iubirea ta. Cu siguranță, merită! 
Ce poate fi mai elegant decât un sfârșit de an petrecut într-un hotel luxos din Viena, orașul muzicii, al stilului desăvârșit și al poveștilor la ceas de seară?!  
O destinație exotică, un Revelion așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Vremea va fi perfectă, strălucirea fără seamăn. Acum aș pleca spre Malta și aș rămâne acolo, așteptând să treacă anul, anii... 
Istanbulul îți poate oferi acea magie de care ai nevoie în viața ta. Fie că vrei adrenalină și petreceri fără sfârșit, fie că vrei liniște și romantism, le găsești pe toate în această metropolă surprinzătoare. Eu aș alege să merg pe una dintre insulele Istanbulului ca să petrec noaptea dintre ani, să văd în zare orașul exuberant și să miros marea, să ascult liniștea din jurul meu.
În Lisabona voi petrece cel puțin un Revelion. Așa mi-am propus de ceva timp și eu mă țin de cuvânt:) Este un oraș de iubit, de trăit, de simțit. Iar acei oameni minunați, incredibili, cred că știu să dea o tentă vintage-glamour ultimei nopți din an. Hmmm, îmi și imaginez că mergem doar noi doi, sus pe dealurile din Bairro Alto și bem șampanie admirând uluitoarea Lisboa.  
Este o destinație perfectă pentru îndrăgostiții de pretutindeni. Aș aștepta să treacă miezul nopții și apoi m-aș plimba pe poduri, prin ceața amintirilor și prin noaptea înstelată, cu un vin fiert și cu dragostea de mână. 
Dacă îți dorești o noapte ca în filme, mergi în Cannes. Petrece Revelionul pe terasa hotelului, admirând peisajul celor bogați și celebri, iar când orele primei zile din an sunt mici, mici, ieși la plimbare pe plajă, desculță, cu un rest de șampanie și o floare în păr. Atinge Mediterana și pune-ți o dorință! Se spune că toate se împlinesc...


 Foto: panoramio.comCITEȘTE ȘI:
  
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...