Sky Tower - the best view in town!

Zilele astea am primit de la Sony Romania un aparat foto Sony HX50, cu un zoom impresionant: 30 digital şi 120 optic:) Şi unde puteam să-l testez cel mai bine dacă nu în cea mai înaltă clădire din Bucureşti şi din România?! Sky Tower este recent construit şi are 34 de etaje. Se află lângă metrou Aurel Vlaicu, în zona Floreasca şi este uşor accesibil. Turnul este deschis publicului, gratis, până pe 27 septembrie, în fiecare vineri, între orele 12 şi 18. Merită să-i faceţi o vizită pentru a vedea Bucureştiul în toată desfăşurarea sa de lacuri, parcuri, blocuri şi vile cochete cu acoperişuri roşii. Este chiar frumos! Iată mai jos o galerie foto realizată cu Sony HX50...


Despre Sony HX50


- este cea mai compactă cameră foto cu zoom optic de 30x, senzor CMOS Exmor R™ de 20,4 megapixeli, obiectiv G, stabilizare optică SteadyShot, Wi-Fi şi disc EV.

- are funcţie Wi-Fi încorporată pentru a partaja cele mai bune fotografii.

- realizează fotografii clare, cu stabilizarea optică SteadyShot, care elimină mişcările camerei la setări mari ale zoomului sau atunci când nu dispuneţi de un trepied. Totuşi, dacă treceţi spre zoom-ul digital, vă recomand un trepied!

filmează clipuri video 50p stabile, uniforme, în Full HD.

- modul inteligent de vedere panoramică combină automat o serie de imagini pentru a crea imagini panoramice.

- iţi poţi utiliza telefonul ca şi telecomandă comodă pentru a controla camera foto prin Wi-Fi.

- este un aparat foto excelent pentru călătorii: mic, dar foarte puternic. Special pentru curioşii care vor să surprindă anumite detalii în vacanţa lor. De la distanţă:D.- fotografiile de mai jos sunt realizate prin geamuri (nu tocmai curate), cu o lumină  puternică în faţă, fără trepied, folosind de multe ori zoom maxim.

 

Sky Tower - the best view in town!Foto: Sony HX50CITEŞTE ŞI:

  

Luna Bar - over the rainbow

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...