Top 10: Cele mai bune oferte de Revelion

La rugămintea cititorilor și prietenilor mei, m-am interesat de cele mai bune pachete de vacanță pentru sfârșitul acestui an, ca să vă pot oferi experiențe unice, seducătoare. Sărbătorile de iarnă sunt foarte așteptate de toată lumea, atât pentru magia luminilor și cadourilor, cât și pentru zilele libere, de relaxare și petrecere. Iar dacă de la sfârșitul verii și până în decembrie am muncit, de Revelion ar trebui să ne răsfățăm cu o călătorie într-o destinație elegantă, fie ea în apropiere de noi sau mai exotică. Iată mai jos ce vă propun...


 

Top 10: Cele mai bune oferte pentru Revelion 2014


Consider că, pentru o vacanță de sărbători perfectă, este foarte important să alegi un hotel bun, care să-ți împlinească toate visele, și un pachet portivit așteptărilor tale. Este puțin mai dificil să-ți organizezi singur vacanța de Revelion, datorită prețurilor în creștere din această perioadă, atât la zboruri, cât și la cazări. De aceea, recomand să ne lăsăm pe mâna specialiștilor în călătorii de vis:)


Lisabona este un oraș pe care eu îl iubesc și în care, cu siguranță, voi petrece cel puțin un Revelion. Este frumoasă în orice anotimp, iar dacă te va surprinde cu puțină ploaie, te vei putea refugia într-un bar sau restaurant elegant, cu muzică fado și cu atmosferă incredibilă. Lusitanii știu să se distreze și să creeze o adevărată magie! 
Recomand Praga îndrăgostiților de orice vârstă! Daca ai visat să ajungi în acest oraș, de Revelion este momentul potrivit. Nu sunt chiar atât de mulți turiști ca în mijlocul verii, luminile sunt fantastice, iar petrecerile se țin lanț. Vei avea timp pentru tine, pentru povestea ta de dragoste și pentru declarații la miez de noapte.  
Dubaiul este strălucitor și măreț, îmbinând decorurile moderne și zgârie-norii cu piețele tradiționale și obiceiurile cu petrecerile flamboiante. Artificii de pe hoteluri de lux, yachturi elegante ancorate în port, hoteluri de poveste și shopping la cel mai înalt nivel - iată de ce vei avea parte în Dubai.  
 Abu Dhabi este un oraș diferit de Dubai, din multe puncte de vedere. Este mai autentic, mai "așezat", te poți relaxa și petrece un Revelion la soare. Hotelul Al Raha Beach este exact pe plajă, este de o eleganță incredibilă, are saună, SPA de lux, piano bar și decoruri din 1001 nopți. Aici vei petrece sărbătorile așa cum ai visat! 
Barcelona este unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa și mulți dintre noi am fost acolo deja. Însă de Revelion, orașul parcă se transformă. Luminile, temperaturile blânde, artificiile, decorațiunile de pe străzi și oamenii fericiți sunt adevărate simboluri catalane. Te vei îndrăgosti din nou de Barcelona în această perioadă!  
Istanbulul știe să petreacă în zilele magice! Petrecerile sunt organizate la fiecare hotel elegant, dar și în baruri și pe străzi. Iar artificiile văzute de pe Bosfor vor fi întipărite în amintirile tale pentru totdeauna. Orașul moscheelor și magazinelor, al condimentelor și  dulciurilor, al hotelurilor elegante și al piețelor de tot felul, te așteaptă pentru un Revelion minunat!
Dacă visezi la ceva cu adevărat exotic, atunci alege Hong Kong-ul pentru sărbătorile de iarnă.  Skyline-ul orașului și artificiile lansate la miezul nopții te vor impresiona cu siguranță. Iar Hotelul Harbour Plaza North Point este foarte elegant, cu vederi către golf și oraș, cu servicii de 4 stele și decoruri glamour. Îți recomand această vacanță dacă ai un spirit aventuros și iubești călătoriile dincolo de cuvinte. 
Dacă îți doreai să ajungi la Paris, sfârșitul anului este o perioadă perfectă ca să descoperi Orașul Luminilor. Atmosfera este magică, fiecare stradă strălucește, iar restaurantele te întâmpină cu muzică, flori, lumânări parfumate, atmosferă romantică și bucate de top. Hotelul Median Porte de Versailles se află foarte aproape de Turnul Eiffel, deci vei ajunge imediat să vezi artificiile din noaptea dintre ani. 
Madeira este o insulă exotică, prin definiție. Aflată în Atlantic, la două ore de zbor de Lisabona, Madeira are câte ceva pentru fiecare: păduri nesfârșite, levadas, hoteluri elegante, baruri și restaurante cu muzică tradițională și vinuri recunoscute în lume, oameni calzi și primitori, porturi la ocean și alei romantice pe malul mării. În plus, este știut faptul că Madeira a intrat în Cartea Recordurilor pentru artificiile sale din noaptea de Revelion.  
Măreție și seducție - asta reprezintă Capitala Greciei pentru mine. Istorie, civilizație,  mâncăruri fabuloase, atracții turistice și petreceri excelente - asta vei găsi aici. Și da, te poți gândi să dai o fugă și pe celebrele insule din apropiere. Hotelul Parthenon se află la 5-6 minute de mers pe jos de Acropolis! Orice vei alege, cu siguranță Revelionul tău va fi special. Îți doresc să te bucuri de viață, de prezent, și să crezi în magie! Detalii și rezervări pe link-urile de mai sus:)CITEȘTE ȘI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...