"Ultimul Zburător" își lansează trailerul oficial!

Asociația Culturală "Promissum", producător al filmului "Ultimul Zburător", regizat de Ovidiu Georgescu, lansează trailerul oficial cu ajutorul zburătorilor moderni. Filmul "Ultimul Zburător" este distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Echipa și actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă! Iar joi veți putea fi martorii unui eveniment inedit, cu ocazia lansării trailerului oficial! Iată detalii...


 

"Ultimul Zburător" își lansează trailerul oficial!

   
Evenimentul va debuta cu decibelii la maximum joi, 26 septembrie, începând cu orele 18:00, printr-o coloană formată din aproximativ 70 de motociclete ce va pleca de la Piața Presei Libere, urmând apoi traseul Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – Sos. Ștefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu, pentru ca în final să ajungă la Terasa Berarilor Garden Club. Pe tot parcursul traseului va exista un live streaming, iar 20 dintre cei mai cunoscuți bloggeri din România se vor alătura zburătorilor pe motoare.
    

Atmosfera magică va fi reîntregită de lansarea trailerului oficial al filmului “Ultimul Zburător”, în prezența echipei și a actorilor din film: Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi și George Ivascu. Totodată, la acest eveniment va avea loc proiecția noului videoclip al trupei Holograf, “Roua Dimineții”, ce conține imagini din film, dar și lansarea unui concurs surpriză, toate acestea sub coordonarea MC-ului Marius Balasoiu, unul dintre cei mai apreciați traineri din România. Evenimentul este susținut de Premier Palace Group și motorizat de cluburile: Chopper Academy, Slow Riders, Free Riders. Totodată, evenimentul va putea fi urmărit live pe internet aici!"Ultimul Zburător" este un film independent, realizat în totalitate din finanțare privată, produs de Asociația Culturală “Promissum” și distribuit în România de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marchează un moment important, fiind prima parte a trilogiei "Promissum", prima trilogie Fantasy realizată vreodată în România. Toți cei implicați în realizarea acestui film au fost fascinați de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburătorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul și spațiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa și actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...