Vis de toamnă în Praga

Photographer: Nico Trinkhaus
Îmi plac la nebunie orașele romantice, cu străduțe pietruite, clădiri superbe, poduri, castele și hoteluri elegante, desprinse parcă din filme. Iar culorile toamnei pictate pe acest fundal nu pot decât să întregească tabloul unui mare artist! Unul dintre cele mai seducătoare orașe din Europa, Praga, se află pe lista mea de foarte mult timp. Și chiar dacă eu nu voi ajunge anul acesta acolo, vă recomand vouă câteva oferte excelente pentru un city break în Praga. Mergeți și vă veți convinge! 

City break Praga


1. Chiar și într-o zi înnourată, de toamnă târzie, Praga arată fabulos! Poți să admiri orașul de la Castel, de la fereastra hotelului sau dintr-un bar aflat la înălțime!2. Plimbările romantice pe podurile orașului sunt MUST DO!3. Iată cum arată Praga într-o zi superbă de septembrie.


 
4. La ceas de seară, luminile crează un univers fascinant. Le poți admira de pe o barcă:)5. Plimbă-te pe aleile parcurilor din Praga și admiră trecătorii grăbiți. 6. Nopțile din Praga, fie ele și ploioase, au un farmec aparte. 7. Într-o zi cu soare, rătăcește-te pe străduțele din orașul vechi, fără hartă. 

Photographer: Nico Trinkhaus


8. Mergi neapărat la Buddha Bar în Praga!9. Ia o cină romantică și bea o bere brună, cu orașul la picioare. 10. Vizitează Catedrala din Praga. Iar dacă îți dorești și tu o astfel de aventură, iată mai jos câteva oferte excelente, pentru perioada septembrie - decembrie, în Praga. Ține cont că în ultima lună din an, aici se desfășoară unul dintre cele mai mari târguri de Crăciun din Europa și ar fi bine să faci rezervări de acum. 
Trebuie neapărat să vizitați acest oraș fermecător!


Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.orgCITEȘTE ȘI:
  
  
  

Un comentariu:

  1. superbe imagini! am fost in Praga intr-o primavara ploioasa, si chiar daca vremea nu era grozava tot m-a fascinat acest superb oras!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...