Air France - 80 de ani de tradiție, eleganță și clienți fericiți

Ieri am participat la aniversarea companiei aeriene Air France, care a împlinit nu mai puțin de 80 de ani de zboruri fantastice în jurul lumii. În plus, tot ieri și KLM-ul a sărbătorit 94 de ani de existență. A fost un eveniment impecabil organizat (ca de obicei:) de Air France & KLM și Travel Communication, la care ne-am delectat cu povești frumoase, cu poze superbe și mâncăruri fine franțuzești alături de prieteni buni. Am aflat și câteva noutăți despre Air France, pe care aș vrea să vi le împărtășesc și vouă, alături de un voucher cadou. Iată detalii...


Air France - 80 de ani de tradiție, eleganță și clienți fericiți


AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar reţeaua acoperă 243 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol. AirFrance şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numără 19 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinaţii din 187 de tari. Programul de fidelitate al alianţei SkyTeam se numeşte Flying Blue şi este lider în Europa, cu peste 21 de milioane de membri.

În luna septembrie 2013, Air France a primit cea de-a noua aeronavă Airbus A380, care dispune de 516 locuri, în cele patru clase ale companiei: La Première (9 locuri), Business (80 de locuri), Premium Economy (38 de locuri) și Economy (389 de locuri). A zecea aeronavă Airbus A380, cea mai mare aeronavă de pasageri din lume, va fi livrată în anul 2014. 

Cu această ocazie, Frédéric Gagey, CEO Air France, a declarat: “Faptul că a apărut această nouă aeronavă demonstrează angajamentul nostru de a investi într-o flotă lung-curier modernă, cu produse și servicii de ultimă generație, în interesul clientului nostru.” 


Air France și Airbus A380


6 destinații în septembrie 2013
·    America de Nord: New York-JFK ( un zbor zilnic), Washington-DC (un zbor zilnic)  și Los  Angeles (un zbor zilnic)
     Africa: Johannesburg (un zbor zilnic)
·    Asia: Tokyo-Narita (un zbor zilnic) și Shanghai-Pudong (trei zboruri saptamanale).

Pe 2 septembrie, Air France a devenit prima companie aeriană europeană care operează zboruri către Shanghai cu superjumbo.


Confort sporit la bord pentru toți pasagerii:
        - cabina cu nivel de zgomot redus (cu 5 decibeli mai puțin decât standardele industriei)
·       - 6 baruri ce asigura o atmosferă placută în timpul zborului
·       - 220 de hublouri asigură lumina naturală
·       - o galerie de artă
·       - cea mai nouă tehnologie folosită pentru entertainment și confort
      - programele de divertisment la bord sunt disponibile imediat ce pasagerii se îmbarcă și până la sosirea la destinație
·      - Pasagerii beneficiază de imagini live din exterior, mulțumită celor trei camere montate în față, dedesubtul și la spatele avionului
·    - Lumina ambientală: lumina se schimbă în funcție de programul zborului, astfel încât pasagerii să poată trece de la un fus orar la altul mai ușor.La aniversarea a 80 de ani de existență, Air France este în plină derulare a programului de investiții Transform 2015, program prin care Air France intenționează să își poziționeze serviciile la un segment superior.

În termeni financiari, acest program se traduce prin investiții de 500 de milioane de euro în schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business și La Premiere dar și în îmbunătățirea serviciilor la bord și la sol. În termeni temporali, acest program înseamnă noi scaune în clasa Economy, prezentate deja în luna Septembrie a acestui an la Paris în cadrul IFTM (International French Travel Market) dar și noi cabine Business (Ianuarie 2014), La Premiere (Aprilie 2014) și Premium Economy (Iunie 2014).


Pe lângă îmbunătățirea serviciilor și produselor lung-curier, Transform 2015 mai înseamnă și dezvoltarea serviciilor Cargo ale companiei dar și eficientizarea zborurilor scurt-curier (point-to-point) prin reducerea prețurilor biletelor de avion.

Primele beneficii ale acestui program deja sunt vizibile și pot fi cuantificabile prin creșterea cu 100 de milioane de euro a profitului operațional, de la lansarea programului și până în  prezent.

    Tot aici veți găsi și un voucher de reducere pentru zborurile voastre preferate:


     Dar și un videoclip senzațional despre Air France: Best&Beyond:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...