Evenimentul Anului în E-Commerce: GPeC 2013!

Pe 5 noiembrie, la București, are loc ediția de toamnă a Conferințelor Naționale de E-Commerce GPeC. Biletele pentru Conferințe au fost puse în vânzare! Presa și magazinele online participante în competiția GPeC au acces gratuit la întreg evenimentul. Vă recomand din tot sufletul să mergeți, pentru că veți întâlni oameni faini și veți afla lucruri noi, idei grozave și multe chestii interesante. Eu voi fi plecată din țară, însă voi urmări evenimentul!


Evenimentul Anului în E-Commerce: GPeC 2013!


Organizatorii au anunțat deja o parte din numele sonore ale industriei online care vor fi speakeri în cadrul Conferințelor Naționale de E-Commerce. Premiera absolută adusă de GPeC în acest an este keynote speech-ul lui Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale – unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial – care va vorbi despre optimizarea conversiilor și creșterea vânzărilor.

Avantajele participării la GPeC 2013 – Evenimentul Anului în E-Commerce

Ziua de 5 noiembrie este, potrivit organizătorilor, ziua pe care nu ar trebui să o rateze nimeni din cei care activează în comerțul electronic sau sunt interesați să își lanseze o afacere online. Iată de ce:
  • speakeri de top români și internaționali vin la Conferințele Naționale de E-Commerce GPeC;
  • afli cum îți optimizezi conversiie ca să vinzi mai mult;
  • ești la curent cu ultimele noutăți din piață și cu estimările specialiștilor pentru anul viitor;
  • afli poveștile de succes ale marilor jucători în cadrul panel-urilor dedicate și înveți din experiența lor;
  • afli tot ce este important despre situația pieței și primești informații de calitate care te vor ajuta în dezvoltarea afacerii;
  • faci networking cu peste 300 de participanți – top management în e-commerce;
  • îi aplauzi pe Câștigătorii Anului în E-Commerce în cadrul Festivității GPeC – un adevărat spectacol al Comerțului Electronic Românesc.
Evenimentul are loc la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, București. Organizatorii recomandă tuturor celor interesați să verifice constant
GPeC.ro/festivitate/conferinta pentru că se actualizează lista de speakeri și agenda evenimentului.Înscrierile se fac completând formularu accesibil la www.gpec.ro/festivitate/conferinta.

GPeC – Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment susținut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...