Piețele de Crăciun europene - magie și culoare!

Piețele de Crăciun înseamnă pentru mine magie și culoare, copii cu năsucurile roșii alergând în jurul bradului, lumini de vis, dulciuri și vin fiert, muzică și atmosferă de poveste. Din păcate, nu am reușit să ajung până acum decât la Piața de Crăciun din Sibiu și la cea din București, de anul trecut. Însă mi-aș dori enorm să vizitez un astfel de târg dedicat Sărbătorilor de iarnă în Viena, Praga sau Budapesta. Îți recomand pentru iarna 2013 un city break într-un superb oraș european, la alegerea ta, în perioada piețelor de Crăciun. Toate informațiile despre deschiderea acestor piețe în mai multe orașe din Europa le vei găsi mai jos...

Piețele de Crăciun europene - magie și culoare!


1.  Viena - toți turiștii se îndreaptă spre Viena în perioada 16 noiembrie - 24 decembrie, pentru a vizita elegantul oraș și pentru a participa la deschiderea uneia dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun din lume! Iată ce îți recomand:


2.  Praga este un oraș romantic prin excelență, iar în perioada 30 noiembrie 2013 - 12 ianuarie 2014 vei găsi aici o piață de Crăciun plină de culoare și de lumini fantastice. Un weekend perfect pentru o escapadă romantică sau pentru o mini-vacanță cu familia! Recomand:


3. Berlinul este un oraș open-mind, în care petrecerile se țin lanț. Piața de Crăciun din Berlin se ține anul acesta în perioada 25-31 decembrie și are ca fundal spectaculosul Charlottensburg Castel. Recomand:


4. Munchen - este un oraș superb, un centru al culturii și al artei, dar și un background perfect pentru piața de Crăciun. Aceasta are loc în perioada 25 noiembrie - 24 decembrie. Recomand:


5.  Roma este un oraș minunat pentru un city break, vremea este perfectă, iar Piața de Crăciun este deschisă toată luna decembrie. Îți recomand:


6. Budapesta - este una dintre cele mai frumoase capitale europene, se află aproape de noi și este pe lista mea scurtă:) Piața de Crăciun se ține în perioada 16 noiembrie - 30 decembrie și este cu adevărat spectaculoasă! Recomand:


CITEȘTE ȘI:
  
  
  

Un comentariu:

  1. In Bucuresti revin in fiecare an pentru piata e Craciun de mai bine de 7 ani. Tentanta ar fi si varianta Sibiului sau a Budapestei, pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...