Budapesta și Viena pentru fani!

Din păcate, eu nu am ajuns nici în Budapesta, nici în Viena, însă visez la prima și este în "Top 3: călătorii în 2014":) Am văzut atât de multe fotografii din ambele capitale, încât este aproape imposibil să nu te îndrăgostești înainte de vedere. Și cred cu tărie că un Revelion petrecut pe malul Dunării poate fi cu adevărat spectaculos. Păi doar podurile alea peste fluviu arată incredibil, dar dacă mai adăugăm și artificii, lumini, iubire și voie bună?! Hmmm, de neratat! (Acesta NU este un articol plătit!)

Budapesta și Viena pentru fani!


Așa cum unii dintre voi știu deja, de câteva luni lucrez ca Social Media Specialist (ha!) pentru Ika Turism, o agenție de travel mică, dar foarte inimoasă. Sunt buni, buni de tot, și o spun cu simț de răspundere! Eu aș pleca... în fiecare zi cu ei. De ce? Pentru că au oferte bune și mai au câteva chestii foarte importante pentru mine: respect pentru oameni, interes, pasiune, bun simț, inteligență, dăruire. 

Acesta NU este un articol plătit.Vă scriu din drag și pentru că foarte mulți prieteni și cititori m-au rugat să le găsesc oferte bune pentru Viena și Budapesta. 

În primul rând, trebuie să lămurim un lucru foarte important: transportul. Spre Budapesta zboară doar Taromul, iar spre Viena Taromul și Austrian (bine, și alte companii de linie, cu escală). Prețurile sunt mari în perioada cuprinsă între Crăciun și Revelion, iar dacă iei biletele de avion mai târziu, știi ce se întâmplă. Din fericire, ambele capitale sunt destul de aproape de noi și este mai simplu să dăm o fugă cu mașina personală. Dar dacă vrei să zbori, nu este nicio problemă, găsim variante:)

Ofertele pentru Budapesta și Viena sunt:


1. Budapesta - 165 euro/persoană

Perioadă sejur : 30.12.2013 - 2.01.2014 (3 nopți)

Tarifele includ: cazare 3 nopți în cameră dubla cu mic dejun.
Tarifele nu includ: transport*, asigurare medicală, alte cheltuieli și excursii opționale.

*La cerere, agenția poate asigura transport cu avionul cu tarife începând de la 250 euro/persoană - tariful poate varia în funcție de momentul cererii de rezervare fermă.
2. Viena - 230 euro/persoană

Perioadă sejur : 30.12.2013 - 2.01.2014 (3 nopți)

Tariful include: 3 nopți cazare în cameră dublă, mic dejun acolo unde este menționat.
Tariful nu include: transport*, cina festivă, asigurări medicale, excursii opționale.

*La cerere, agenția poate asigura transport cu avionul cu tarife începând de la 250 euro/persoană - tariful poate varia în funcție de momentul cererii de rezervare fermă.
SUPER AVANTAJE DOAR PENTRU FANII DE PE FACEBOOK:

- reducere 25 euro/persoană/sejur
- asigurare medicală cadou din partea agenției
- plata în două rate până la 20 decembrie.


Pentru orice alte informații, dar și pentru rezervări, nu îmi scrieți mie, ci fetelor drăguțe de la Ika Turism! Aici detalii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...