Scrisoare pentru Moș Crăciun

Dacă săptămâna trecută m-am lămurit că Moș Crăciun chiar există și am făcut poze cu el, astăzi, în ziua de Ajun, revin cu scrisoarea mea specială pentru Moșu' și sunt convinsă că toate dorințele mele se vor împlini. Am recitit cu atenție scrisorile din anii trecuți și am observat (fără mirare) că visurile mele își scriu povestea mai devreme sau mai târziu, iar dorințele speciale au tendința să creeze amintiri de neuitat, aventuri de neegalat și bucurii mărețe. Vă doresc să trăiți clipa asta intens, să vă bucurați de viață și să o iubiți. Și, mai ales, să vă iubiți pe voi înșivă! 


Scrisoare pentru Moș Crăciun


"Dragă Moș Crăciun,

Iți mulțumesc din suflet pentru anul fabulos 2013! Am avut câteva momente, câteva cărți, căteva călătorii care mi-au schimbat viața cu adevărat. Nicicând n-am simțit fericire mai reală, împlinire mai mare și iubire mai profundă ca anul acesta. 

Dorințele mele s-au împlinit, așa cum te-am rugat. Am avut pace, mi-am găsit rostul, casa, țara. Am învățat enorm despre mine și despre familia mea. Am cunoscut oameni buni. Am făcut lucruri interesante. Am străbătut pământuri senzaționale. Am plâns de bucurie. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile primite, chiar și pentru cele pe care poate nu le-am înțeles și m-am revoltat când mi-au fost predate. 

Per total, pot spune că 2013 a fost cel mai bun an din viața mea. Cel mai uimitor, de fapt. Că doar nu de mai multe ori în viață descoperi secretele împlinirii viselor, secretul păcii, secretul iubirii. 

Ziua sfântă de Crăciun mă prinde acasă. Însă termenul de "acasă" are anul acesta altă semnificație. Este mai blând, mai plin de dragoste, mai firesc. N-aș vrea să fiu în altă parte... Binecuvântează-mi zilele rămase din an cu pace și liniște. Cu iubire.

Pentru 2014, m-am gândit la câteva aventuri, doar mă cunoști:) 

Îmi doresc o mare, importantă călătorie-proiect în februarie, care să-mi dezvăluie alte peisaje, alte povești despre mine. 

Îmi doresc să vizitez Londra, Budapesta, Brugge, mai multe insule din Grecia, Sicilia & Malta, dar și o insulă tropicală.

Îmi doresc un eveniment fericit și semnificativ în viața mea, care să fie sărbătorit la Amsterdam, pentru că cei de la KLM mi-au oferit deja biletele de avion cadou, de Crăciun:)

Îmi doresc foarte mult ca direcția carierei mele să se schimbe. Aș vrea să mă concentrez mai mult pe scris cărți. Îmi doresc idei minunate, inspirație, un gram de talent, voință, putere de muncă.

Ah, și o chestie mai mercantilă decât te-am obișnuit până acum: aș vrea să îmi iau carnetul și să-mi cumpăr mașină. 

Îmi doresc sănătate, prosperitate și iubire în casă, pentru familiile mele dragi. 

Îmi doresc pasiune, iubire, credință, dăruire și înțelegere, ca și până acum, alături de Vlad. 

Îmi doresc ca blogul meu să fie de ajutor pentru cât mai mulți oameni, care să învețe și să înțeleagă ceva din el:) Îmi doresc ca toate colaborările mele să aibă succes. Îmi doresc bani mulți din munca pe care o fac cu drag, îmi doresc pasiune, respect, loialitate, putere și entuziasm. 

Iar restul le-om mai face și în 2015!"Vă mulțumesc, dragii mei, pentru un an excelent. Vă doresc un Crăciun fericit, plin de zâmbete! 


2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...