Super promoții KLM & AirFrance!

Dragilor, iată că 2014 începe cu promoții excelente de la KLM & AirFrance! În ultimii ani, prețurile la biletele de avion au scăzut foarte mult, iar iarna aceasta a fost cea mai "activă" de până acum, dacă vorbim de vacanțe exotice. Foarte mulți dintre prietenii mei au fost sau sunt acum în concediu în Thailanda, Singapore, New York, Los Angeles sau Mexic. Cum este posibil? Urmărind cu atenție promoțiile companiilor aeriene! KLM ne face luna aceasta câteva oferte greu de refuzat, nu doar spre destinații exotice, ci și spre Amsterdam și Paris (că tot se apropie Valentine's Day). Merită să aruncați un ochi aici, să vă cumpărați un bilet și să plecați:) Iată detalii...


Super promoții KLM & AirFrance!


Veștile bune se referă în primul rând la zborurile către hub-urile grupului Air France KLM, respectiv spre Amsterdam și Paris:
  • 109 euro București – Amsterdam și retur (KLM). Rezervarea până pe 23 ianuarie, călătoria în perioada 1 februarie - 30 martie (ultimul retur).
  • 129 euro București – Paris și retur (Air France). Rezervarea până pe 31 ianuarie, călătoria în perioada 1 februarie - 16 martie (ultimul retur).
Prețurile sunt pentru călătorii dus-întors cu plecare din București, includ taxele de aeroport și taxa de emitere și se pot rezerva pe site-urile www.airfrance.ro sau www.klm.ro.Vacanța ta exotică! Check the KLM website & Facebook


Totodată, începând din această lună atât KLM cât și Air France vor avea lunar câte o perioadă de 3 zile în care călătorii vor putea avea acces la prețuri promoționale către 3 destinații. 

Prima perioadă de reduceri de tipul “3 ZILE, 3 DESTINAȚII” începe chiar de azi. KLM va avea în perioada 16 – 18 ianuarie 2014 reduceri la biletele de avion către:
  • Beijing de la 499 euro (redus de la 690 euro)
  • Singapore de la 499 euro (redus de la 839 euro)
  • Mexico City de la 679 euro (redus de la 930 euro)
Perioada de călătorie pentru Beijing și Singapore este 16 ianuarie - 19 iunie 2014, iar pentru Mexico City este 16 ianuarie - 30 aprilie 2014.

Ofertele sunt deja încărcate pe www.klm.ro.Eu am câștigat anul trecut bilete de avion către Amsterdam, la petrecerea de Crăciun KLM, însă ofertele pentru Paris și pentru Singapore mă tentează! Mai ales cea pentru Singapore...

Deci, unde plecăm anul acesta?  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...