Aliatul lui Mikado

V-am povestit aici despre Pisi și despre cum mi-a schimbat el viața, dar și despre blogul lui Mikado, motanul care și-a făcut jurnal online și care ne încântă cu amintiri din copilăria și din adolescența sa:)) Și v-am mai spus și că articolul este un teaser... Iată despre ce este vorba!


Aliatul lui Mikado sau cine ne scapă de griji

 

După o existență destul de agitată, Mikado s-a trezit cu o problemă deloc simplă. Stăpâna sa a inundat domeniul, iar Mikado s-a refugiat în zone mai înalte, însă la fel de periculoase. Speriat și îngrijorat, Mikado nu mai avea soluții. Însă providența felină există! Iată cine l-a salvat...

"De curând, un nou fan s-a alăturat “adepților” mei numeroși. Trebuie să menționez de la bun început că nu este vorba despre un fan obișnuit, ci despre un aliat, care a intervenit în drama mea felină. Se pare că a fost pur și simplu impresionat de situațiile jalnice cu care mă confrunt aproape zilnic din cauza neîndemânării Suveranei.

Astfel, i-au propus o soluție simplă și foarte practică, ce ne va schimba viața în bine amândurora."

Iată cum s-a întâmplat totul:

 
Iată cum s-a ajuns aici:)

 

Amintirile din copilăria lui Mikado


"Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul nașterii mele, la piciorul biroului de care era legată o sfoară cu motocei la capăt, de crăpam jucându-mă cu ei, la cuptorul după care mă ascundeam și după care adormeam la căldurică, parcă-mi saltă și acum inima de bucurie!" Citește mai multe aici!

Cariera lui Mikado


"M-am hotărât. Vreau independență și autonomie financiară. Nu voi mai aștepta să-mi cumpere Suverana toate cele necesare. O voi face chiar eu, cu lăbuțele astea două. Îmi voi căuta un job și voi face carieră. Dacă Suverana poate (oare chiar poate???), pot și eu. Am înțeles că atunci când vrei să te angajezi ți se cere un CV. Adică Cat Values, nu? Ok. Atunci iată-le!"


 

Despre tabieturi


"Din toți anii ăștia pe care i-am petrecut în compania oamenilor, am învățat că au niște obiceiuri tare ciudate. Cele mai dubioase se manifestă dimineața. Nu le prea înțeleg, e clar o barieră culturală. Sau poate creierul lor nu funcționează în totalitate dimineața. Ca să înțelegeți mai bine, citiți aici!


 

Mikado îndrăgostit

 

"A fost dragoste la prima vedere. Atât de diferită… Atât de deosebită… Știu că distanța ne desparte, dar cu Facebook, Skype și Instagram pot măcar să sper și să mă autoamăgesc... N-o să vă las în beznă, iată lumina ochilor mei. Sau întunericul în care vânează visele mele: ea este!" 

Mikado este un personaj foarte drăguț și ideea lui cu blogul poate fi și a voastră. Precum și salvatorul lui Mikado poate fi și salvatorul vostru!

Don't take life too seriously! Be happy! Have some fun!

 

 

Un comentariu:

  1. Mikado,adica imparat japonez.Biata mata...Am avut una,rasa asta.Solicita cam mult atentia stapanului si nu se lasa pana nu o obtine.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...