Vă invit la GPeC 2014!

Vineri, 25 aprilie, a început a 9-a ediție anuală a GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – evenimentul de referință în comerțul electronic. Din acest moment, magazinele online se pot înscrie în competiția GPeC 2014, iar pentru intreaga industrie urmează 7 luni de evenimente e-commerce Premium care nu trebuie ratate. I's Blog este partener oficial în cadrul GPeC 2014! Iata detalii...


Competiția magazinelor online GPeC 2014


În perioada 25 aprilie – 23 mai, magazinele online se pot înscrie la a 9-a ediție a Competiției GPeC, cea mai complexă de până acum – potrivit organizatorilor. Pentru a fi acceptate în competiție, toate magazinele online trebuie să întrunească integral criteriile de preselecție care presupun respectarea legislației europene în domeniu și a bunelor practici în comerțul electronic, precum: publicarea tuturor informațiilor de contact; respectarea politicii de returnare a produselor în 14 zile calendaristice/10 zile lucrătoare; existența unei proceduri de conciliere internă în cazul clienților nemulțumiți; informarea corectă a clienților cu privire la prețul final al produselor, modalitățile de plată acceptate, modalitățile de livrare, condițiile de garanție și service etc.

Odată admise în Competiția GPeC 2014, magazinele online vor fi evaluate de peste 20 de specialiști, conform setului de criterii de jurizare care numără peste 90 de elemente esențiale pentru orice afacere online. În plus față de edițiile precedente, organizatorii au adăugat criterii de jurizare în funcție de tipul produselor/serviciilor comercializate de magazine.

Evaluarea magazinelor online se face în 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evoluția acestora în timp. Toate magazinele înscrise în competiție primesc rapoartele de jurizare care conțin punctajele pe fiecare criteriu și scurte explicații/recomandări din partea specialiștilor auditori. De asemenea, magazinele primesc și un benchmark al poziției lor față de competitori.

Taxa de participare în competiția GPeC 2014 este de 250 euro, dar magazinele înscrise câștigă servicii de peste 3000 euro:

- au acces la ambele rapoarte de jurizare, o astfel de evaluare profesionistă costând peste 2000 euro;
- magazinele online românești primesc Marca de Încredere TRUSTED gratuit pentru 12 luni (economisesc încă 120 euro – costul acordării Mărcii dacă nu s-ar înscrie în competiția GPeC);

- au acces la tool-urile de optimizare a conversiilor și A/B testing Marketizator și Vibetrace (adică încă un beneficiu de 800 euro, cât ar costa abonamentele lunare la cele 2 tool-uri);

- primesc consultanță avizată de la membrii juriului în cadrul Întâlnirilor Consultative GPeC, iar magazinele online care se înscriu în competiția GPeC 2014 până pe 9 Mai inclusiv, au acces gratuit la GPeC Summit în limita a 2 persoane/magazin (3 zile de Conferință, Workshopuri și E-Commerce Expo – eveniment desfășurat în București, pe 26-27-28 Mai).

Înscrierea magazinelor în competiție se face completând formularul de pe website-ul GPeC.ro până pe 23 Mai 2014, ora 23:59 (ora României). Magazinele online care se înscriu până pe 9 Mai 2014 (inclusiv), beneficiază de gratuitate în participarea la GPeC Summit, în limita a 2 persoane/magazin (adică economisesc încă 254 euro).

GPeC Summit, 26-27-28 Mai 2014, București, România

Pe lângă competiția magazinelor online, “Bucureștiul va intra pe harta comerțului electronic internațional prin intermediul GPeC Summit”, potrivit declarațiilor organizatorilor. Pe 26-27-28 mai 2014 are loc evenimentul de comerț electronic GPeC Summit care reunește unii dintre cei mai buni speakeri din toate colțurile lumii și oferă infinite posibilități de networking, multiple oportunități de afaceri, schimb de experiență și, mai ales, conținut premium. Printre speakerii internaționali deja confirmați se numără:

- Chris Goward, Președinte & CEO WiderFunnel, autor al cărții “You Should Test That!”
- Matthew Woodward, Guru în SEO si Marketing Afiliat
- Caroline Hey, International Business Manager FACT-Finder
- Ela Dokurno, International Marketing Coordinator FACT-Finder
- Jacob Kildebogaard, Co-Founder WebJuice

“Timp de 3 zile, GPeC Summit înseamnă un adevărat festin de e-commerce: 1 zi de Conferință plină de keynote-uri inspiraționale și panel-uri de dezbatere, 2 zile care totalizează 12 workshopuri pe cele mai importante subiecte pentru orice afacere online, E-Commerce Expo cu furnizorii de soluții și servicii de comerț electronic pentru magazinele online și E-Commerce Party – locul ideal de networking între participanți și speakeri”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC. “Am pregătit un line-up excepțional de speakeri români și internaționali – speakeri ale căror cărți sunt best-selling pe Amazon, deci noi zicem că nimeni nu trebuie să rateze GPeC Summit”, adaugă Radu.

Subiectele propuse în discuție în cadrul GPeC Summit vizează toate aspectele importante ale unei afaceri online: Optimizarea conversiilor; Web Analytics; SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Logistica & Curierat; Team Management; Loializarea clienților; A/B testing; E-mail marketing; Diferențiere & USP.
  
Biletele pentru GPeC Summit au fost puse în vânzare, existând și o ofertă early-bird, valabilă până pe 9 mai 2014, inclusiv, potrivit căreia un bilet valabil pentru toate cele 3 zile costă doar 127 euro (TVA inclus).

Mai multe detalii despre politica de prețuri, avantajele participării, speakerii confirmați până în prezent și inscriere, regăsiți pe website-ulGPeC.

GPeC 2014: 7 luni de evenimente e-commerce Premium

Din 25 aprilie 2014, cea de a 9-a ediție a GPeC a luat startul în forță cu înscrierea magazinelor online în competiție și cu GPeC Summit – evenimentul de e-commerce care nu trebuie ratat.

Pe lângă aceste două acțiuni majore, organizatorii GPeC au pregătit numeroase alte evenimente care se vor desfășura pe parcursul celor 7 luni, menite să “țină în priză comunitatea de e-commerce mai bine de jumătate de an”, după cum spune Andrei Radu.Despre toate găsiți informații detaliate pe website-ul GPeC la www.gpec.ro.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...