Visele se împlinesc! Punta Cana, baby!

Când eram la școală, la orele de geografie, priveam cu uimire harta lumii, neînțelegând prea bine cum este posibil că la noi abia înfloreasc cireșii, iar în alte părți ale globului este vară veșnică. Mi-am dorit atunci, din tot sufletul, să ajung să văd și eu această minune! Să mă scald în lumina soarelui, să simt nisipul alb, să văd apele acelea albastre și limpezi, tulburătoare. Copiii cred în magie. Pe parcurs, ne pierdem oarecum această super putere și ne adâncim în viețile noastre mărunte. Dar, uneori, visele se împlinesc. Și am ajuns să trăiesc sentimentul înălțător al verii nesfărșite. Iar acum, cu mult curaj și încredere, îmi doresc să ajung în Caraibe...


Cu doar câțiva ani în urmă, călătoriile spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii păreau doar un vis frumos. Biletele de avion erau scumpe, destinate parcă doar celor bogați și celebri. Nici nu îndrăzneam să ne gândim la o vacanță pe alt continent! Însă lucrurile s-au schimbat foarte, foarte mult. Companiile aeriene au scăzut prețurile, hotelurile sunt accesibile, iar imaginile cu plaje exotice au coborât din ramă și au devenit... realitate, o realitate surprinsă chiar de aparatul tău de fotografiat. Sunt foarte recunoscătoare că am posibilitatea să călătoresc prin lume. Acesta mi se pare cel mai important lucru din viață: să văd, să cunosc, să înțeleg și să mă bucur de frumusețile acestui pământ minunat! Până acum am avut șansa să pășesc pe trei continente. Să mă scald în mări îndepărtate, să văd jungle, sate, insule, orașe. Și nu mă voi opri niciodată!

Știu că și tu îți dorești să călătorești, să ai vacanțe minunate, să descoperi destinații noi și să te lași purtat de inspirație, de bucurie. Însă mai știu și că este greu să alegi. Pentru că frumusețile lumii sunt nelimitate. De aceea, astăzi te voi invita să faci parte din visul meu: Caraibe! Foarte mulți dintre prietenii mei au ajuns în Republica Dominicană. Fie în luna de miere, fie în vacanță cu familia. Toți s-au întors acasă cu un zâmbet larg, unic, de neegalat. Și am început și eu să visez la Punta Cana. De ce? 

- pentru că vreau să fie vară tot timpul și să merg la plajă, să fac baie în ocean, să citesc o carte pe un șezlong, cu un palmier drept umbrelă. 

- pentru că vreau să văd piețele lor și să gust fructele exotice, zemoase, pline de sevă.

- pentru că vreau să aud localnicii cântând și apoi să beau un rom cu ei. - pentru că vreau să aud povești la ceas de seară, despre vrăji, magie, ritm, dorință, pasiune. 

- pentru că vreau să mă pierd în necunoscut, să trăiesc măcar două săptămâni departe de lumea mea concretă. 

- pentru că îmi plac poile tropicale, iubesc fierbințeala din ceasurile amiezii, nopțile pline de stele și aerul îmbălsămat de căldură, de verde, de apă sărată. 

- pentru că, DA, recunosc, o vacanță în Caraibe mi-ar satisface și orgoliul de a spune cu mândrie că am fost acolo! Și pentru că toate astea sunt posibile acum. Oferte sunt peste tot, mai bune sau mai puțin bune. Alegerile trebuie făcute cu înțelepciune. Când pleci atât de departe, îți dorești și siguranță, și condiții bune, și prețuri bune. Vrei tot! Și, contrar unor concepții învechite, poți avea TOTUL. 

Eu știu exact ce aș alege: pachetele de vacanță oferite de prietenii mei de la Ika Turism. Pentru că am atât de mare încredere în ei, încât aș pleca oriunde m-ar trimite, cu ochii închiși:) Iar acum mai sunt doar șase locuri pentru o vacanță în Punta Cana și se dau ca pâinea caldă. Ce spui, mergem și noi?!Oferta #IkaTurism este foarte bună:


- se pleacă din București, pe 20 mai.

- ai transport avion Swiss Air, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel – aeroport în Zurich și Punta Cana, cazare 1 noapte la Zurich Holiday Inn Express Airport 3*, mic dejun la Zurich.

-  cazare 7 nopți în Punta Cana, all inclusive Caraibe!

- 50% avans în momentul rezervării și 50% până la 25.04.2014.

- hotelurile propuse sunt cele mai bune, pentru că prietenii mei de la Ika Turism au fost deja acolo și le-au ales! 

- prețul este de 1.135 euro, ofertă specială LAST MINUTE.  Iată detalii aici!

- în plus, am un anunț! Pentru cititorii I's Blog, dar și pentru fanii de pe Facebook Ika Turism, am creat un cod special, care înseamnă o reducere de 25 de euro/persoană. Dacă vrei să beneficiezi de acest cod, dă-mi un e-mail la budeanu.ioana@gmail.com, spune-mi că vrei să faci o rezervare pentru Punta Cana și scrie în subiect CARAIBE !Ce mai așteptăm? Visele se împlinesc astăzi, acum:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...