Beauties and the Black Sea

"Smile and wave, baby, smile and wave!" - acesta a fost motto-ul nostru ieri, când am ajuns la Tall Ships Regatta, în Portul Constanța. Zeci de oameni fericiți, copii care se fotografiau cu marinarii, uniforme impecabile, veselie, concerte și evident, vedetele evenimentului - cele mai frumoase veliere din lume, aliniate în portul românesc. Preferatul meu este Running on waves din Malta, însă toate, absolut toate te fac să visezi la depărtări, la drumuri de suflet, la ape albastre și libertate. Mai jos veți găsi galeria foto din prima zi a evenimentului Tall Ships Regatta și vă invit cu drag zilele astea la Constanța. Vremea este perfectă, iar velierele te așteaptă, cu frumusețea lor unică, fascinantă. 


Programul evenimentelor din Constanța îl găsiți aici! În fiecare zi, vasele se pot vizita gratis, între 10 dimineața și 8 seara. Nu este chiar atât de aglomerat cum credeam, iar rândurile formate de public la fiecare nava merg rapid. Dacă ajungeți astăzi la mare, veți avea parte de parada echipajelor prin centrul Constanței, de decernarea premiilor Regattei Mării Negre, de concerte Vega Band și Direcția 5. Mâine vor fi: concert Vega Band, concert Moonlight Breakfast și un foc spectaculos de artificii, iar marți veți putea urmări parada velierelor de-a lungul coastei orașului. 

Navele participante la competiție, pe care le puteți vizita gratis, evenimentele, sponsorii și partenerii Tall Ships Regatta - aici. Iar acum, vă las cu fotografiile lui Vlad, care exprimă mult mai bine frumusețea acestui eveniment.

Beauties and the Black Sea

Foto: Vlad Semen, Canon 100D, obiectiv 18-55 IS STM, by F64

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...