Vivolis.ro - aventura ta începe acum!

Știți foarte bine că vă recomand cele mai bune afaceri, produse și servicii de pe piață și că pentru mine, calitatea contează. Îmi doresc să călătoriți mai mult, sa fiți împliniți și fericiți. De-a lungul timpului, am lucrat cu aproape toate marile agenții de turism din România. Apreciez munca din spatele acestora, știu că este greu să te menții pe piață și să faci toate lucrurile pe care le visezi. Însă și mai mult, apreciez oamenii cu inițiativă, care schimbă mentalități, care schimbă lumea. Care pun pasiune, energie, forță în acțiunile lor. Care reușesc să aducă noutate, substanță și bucurie celor din jur. Despre asta vă voi povesti astăzi...


Aseară am fost invitată la lansarea platformei online Vivolis.ro. Nu aveam așteptări, eram doar curioasă să văd despre ce este vorba. Evenimentul a avut loc la Afi Palace, m-am întâlnit cu mulți prieteni dragi și am cunoscut-o pe Raluca Ioana Dumitru, directorul general de la OVI Travel și Vivolis. Mi-a plăcut instinctiv. Este frumoasă, delicată și feminină, dar transmite energie, putere și pasiune prin fiecare por. Aceștia sunt oamenii pe care îi iubesc din tot sufletul. Care investesc în ei, în munca lor, în oamenii din jur. După prezentarea platformei Vivolis, de care vă povestesc puțin mai încolo, am văzut un film foarte bun, pe care îl veți putea și voi urmări în cadrul festivalului Hip Trip, în perioada 23 – 25 mai 2014, la Cinema Union și Cinema Eforie. Noi, bloggerii de travel, am fost fascinați! Atât vă spun. Și vă invit la festival. Aici detalii!Rareori merg la conferințe, la evenimente și la întâlniri, pentru că online-ul îmi oferă toate resursele necesare. Cred în conferințe și discuții online, în sfântul e-mail și în mărețul chat (fie el skype, Facebook sau Messenger). Acesta este viitorul. Însă, uneori, mai ies din bârlog pentru că vreau să fiu alături de oamenii pe care îi apreciez și îi iubesc. Să le simt zâmbetul, puterea și să mă bucur de succesul lor, să fiu parte din acesta. 

Raluca Dumitru și Cristian Curus ne-au prezentat platforma Vivolis.ro într-o sală de cinema. Din prima a fost o noutate! Vivolis depășește "pragul" unei simple agenții de turism online. Este un prieten care te sfătuiește, care este atât de deștept încât îți caută zborurile cele mai bune, hotelurile din preajma obiectivelor turistice sau a restaurantului preferat, îți caută varinate excelente de weekenduri în care vrei să fugi puțin, îți caută super city break-uri, îți oferă suport, înțelegere și sfaturi bune.

Sunt convinsă că veți găsi pe Vivolis vacanța preferată, care se incadrează perfect în bugetul vostru și care vă împlinește visele. Sau, poate și mai bine, veți găsi variante atractive și neașteptate de petrecere a unei vacanțe în cele mai diverse locații. Chiar și atunci când nu ești foarte hotărât ce vrei...

Nu intru prea mult în detalii tehnice. Vă mai spun doar că Vivolis se poate accesa de pe orice dispozitiv dețineți: calculator/desktop, laptop, tabletă, mobil, chiar și de pe smart TV. Plățile se realizează simplu și rapid, în siguranță totala. Tot ce aveți de făcut este să vă lasați purtați în lumea magică a călătoriilor și să găsiți acel loc perfect în care să vă petreceți următoarea vacanță. Ce spuneți de un hotel aflat exact lângă Eiffel Tower?:)Și ce este mai important: NU trebuie să mă credeți pe cuvânt. Intrați acum pe Vivolis.ro și testați! Vă garantez că o să vă placă. 

Iar dacă vă întrebați de ce am ilustrat acest articol cu o fotografie din Kuala Lumpur, răspunsul este aici. Vă recomand din tot sufletul această aventură:  Vizitează Kuala Lumpur cu Air France!

*Mulțumesc mult, Raluca, pentru invitație! Ne-am simțit minunat! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...