Vă invit la Restaurantul Japonez Samurai!

Vineri am fost invitată la deschiderea restaurantul tradițional japonez, Samurai, situat în Centrul Vechi, pe strada Șelari numarul 26, într-un spaţiu ce îmbină simplitatea ambientală japoneză cu accente exotice. Mi-a plăcut foarte mult acest eveniment și vă invit să mergeți la Samurai și să gustați bunătățile autentice japoneze. Iată detalii și fotografii...Experiența culinară


Bucătăria japoneză, recunoscută internațional ca una dintre cele mai sănătoase din lume, a fost recent înregistrată în Patrimoniul UNESCO. Restaurantul Samurai își propune să aducă gustul adevărat al Japoniei printr-un meniu care are la baza produse exclusive, aduse din Țara Soarelui Răsare.

Meniul conține o gamă variată de sushi, iar printre noutăți se remarcă: „ramen” - supa japoneză a cărei tradiție recomandă sorbirea sa zgomotoasă pentru maxim de savoare și „okonomiyaki” - cunoscută ca şi „pizza japoneză”a fost inventată de nevestele din Hiroshima pe durata războiului, având ca ingredient principal varza. Pe lângă acestea, nu lipsesc nici „yakisoba”, așa-zisele spaghetti japoneze și teppanyaki.

Gustul autentic este lăsat în grija celor doi Samurai ai bucătăriei japoneze, Sushi Chef Suenaga și Ramen Chef Tanimura.


 

O vizită la Samurai


Restaurantul Samurai este situat pe trei nivele, fiecare dintre ele dedicate unui anumit specific. Japonia de altă dată, cât și cea modernă, este regăsită în ambianța și elementele folosite în designul interior.

Samurai este singurul restaurant din Centrul Vechi care se adresează tuturor celor își doresc să interfereze cu bucătăria și cultura japoneză și totodată adoptă un stil de viață sănătos. Pe lângă sărbătorile tradiționale care vor deveni ocazia de a cunoaște îndeaproape stilul japonez, restaurantul își propune să organizeze frecvent evenimente.În viitorul apropiat se urmărește deschiderea unui lanț de restaurante Samurai, atât în orașele mari din România, cât și în zona Europei de Est.

La deschiderea restaurantului au fost prezente și vedete precum: Andreea Marin, Laura Cosoi, Irina Cordureanu, Irina Mohora, Sonny Flame, Alessia, Iris, Maria Radu, Morris, Aylin, Mateo Monica Colceriu, Mircea N. Stoian, Tavi Clonda.

Oaspeții au fost întâmpinați la intrarea în restaurant de doi samurai, îmbrăcați în veșminte specifice. Ambianța muzicală exotică a fost oferită de Anna Lesko.


Mai multe fotografii aici!Un comentariu:

  1. Mancarea de la restaurant e chiar foarte buna si mi-a placut mult faptul ca la final a iesit unul din bucatari si ne-a urat ramas bun.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...