Dreams come true - concert caritabil & super party

Dragii mei, vă invit la un super concert, susținut de una dintre cele mai bune voci ale României, Maria Răducanu, și de prietena mea talentată și frumoasă, NAVI, urmat de o petrecere, o expoziție foto și multe alte surprize. În Grădina OAR, pe 6 august 2014, de la ora 21. Vă aștept pe toți cu mare drag! Iată detalii...


Dreams come true!


Miercuri, 6 august, vă invit la un concert extraordinar susținut de: Maria Răducanu – una dintre cele mai speciale voci din lume - și Maxim Belciug, ghitaristul încântărilor. Cei doi vă invită la o seară de suflet, cu lacrimi dulci în murmur de ghitară, fior iberic și pesnii rusești, baroc italian suav, romanțe și cântece din vechiul București.

NAVI, cunoscută atât ca voce, cât şi ca bun compozitor, a lucrat în proiecte pentru artişti precum: Morandi, Hotel FM (Eurovision România 2011), Foişorul de Foc, Aurelian Temisan, Mike Thomas & Passione şi mulţi alţii.Acest concert este susținut cu generozitate de artiști, de Grădina OAR și de presă, în beneficiul proiectului Invisible Us.

Mai multe informații despre proiect:

http://www.ioanabudeanu.com/p/invisible-us.html
http://www.ioanabudeanu.com/2014/07/invisible-us-tell-story-change-world.html

Toţi avem ceva de spus. Noi avem dorinţa şi puterea necesare pentru a schimba ceva în lumea aceasta. Cu poveşti, reportaje, fotografii, video, dorinţe împlinite, încurajări şi zâmbete. Scopul nostru este să îi facem pe oameni să înţeleagă cât de simplu este să faci primul pas.
 
Iar povestea noastră este despre vise împlinite.

Vino alături de noi la o petrecere de suflet, în care vei afla cum poţi schimba lumea cu un zâmbet. Iata aici pagina evenimentului!

Intrare: 25 de lei (toate fondurile strânse vor contribui la îndeplinirea dorinţelor tinerilor din lumea întreagă).


Parteneri media:

Vă mulțumesc și vă aștept la concert & super party. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...