Super City Break în Istanbul. Secret Places.

Istanbulul este unul dintre orașele cele mai potrivite pentru un city break în orice anotimp. Este aproape de noi, prețurile sunt excelente, găsești tot ce ai visat: hoteluri romantice, mâncare bună, atracții turistice și mai puțin turistice. Poți merge la shopping, poți alege să sărbătorești în Istanbul un moment important din viața ta sau, pur și simplu, poți să evadezi câteva zile din rutină. Istanbulul te așteaptă, iar mai jos vei găsi 10 atracții interesante, pe care le recomand...

Super City Break în Istanbul. Secret Places. 


1. Camlica Hill - este cel mai înalt deal din Istanbul și vei găsi aici cafenele, un parc, locuri de picnic, dar mai ales vederi superbe asupra orașului de pe Bosfor și cel mai romantic loc în care să privești apusul. 

Çamlıca
Çamlıca
Çamlıca
Çamlıca

2.  Mergi neapărat în Suriye Pasaji, unde vei găsi cel mai mare magazin retro din Istanbul, By Retro. Merită o vizită! De "testat" și Hazzopulo Pasaji, ale cărui arcade se deschid spectaculos într-o grădină superbă. 

Suriye Pasaji

3. Trebuie să încerci restaurantul Tavanarasi. Este frecventat de localnici, are prețuri mici și o mâncare delicioasă. Comandă fructe de mare, iar dacă ești vegetarian, legumele proaspete sau la grătar sunt o opțiune foarte bună. 


4. Pentru atmosfera boemă din Istanbul, mergi la Karabatak Cafe, în Karakoy. Poți bea o cafea în liniște, în timp ce citești o carte, și te vei simți minunat alături de tinerii expați din Turcia. 


5. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat deosebit, caută pe internet turul bloggerilor Istanbul Eats' Tour. Distracția este garantată, iar bloggerii te vor purta prin cele mai ascunse și mai delicioase locuri din oraș. 


6. Setustu Tea Garden este o bijuterie a Istanbului, aflată în Gulhane Park. Priveliștea îți taie respirația, iar ceaiul parcă este mai bun aici. Prețurile sunt peste medie, însă merită, mai ales dacă ai norocul să vezi delfinii sărind din mare. 

 
7. Nimeni nu se întoarce cu mâna goală de la Istanbul. Dacă vrei să cumperi turkish delights, mergi la Haci Bekir. Magazinul și-a deschis porțile în anul 1777 și aparține unei familii celebre din Turcia. Clădirea este superbă, iar dulciurile sunt memorabile.


8. Vineri sau sâmbătă dimineața, ia un ferry din Kabatas și mergi pe insulele pitorești ale orașului, la un picic. Îți recomand Heybeliada, care are un loc special pentru grătare, într-o pădure de pini cu vedere la mare. Mașinile nu circulă pe insulă, iar parfumul de portocali este îmbătător. 


9. Pentru o atmosferă tipică Istanbulului îți recomand Lalezar Cai Bahcesi, o terasă impresionantă, romantică și boemă, aflată lângă Suleymaniye. 
10. Dacă ai câteva ore bune până la plecare și ești în aeroport, ia un taxi și mergi în Bakirkoy, un orășel micuț și foarte cochet, care te va încânta. Poți mânca fructe de mare pe malul apei, poți cumpăra suveniruri sau, de ce nu, să te plimbi cu caleașca. 


 
Detalii tehnice:

Transport  

Pentru Istanbul sunt trei companii aeriene care operează zboruri spre această destinație:
  • Turskish Airlines 
  • Tarom 
  • Pegasus Airlines - aterizează pe aeroportul Sabiha Gokcen, care se află pe partea asiatică a orașului! Și, în plus, nu are cel mai bun orar pentru un city break.
Din aeroport ai metrou până în centrul orașului. Ieftin și rapid. 

Cazare: hoteluri și pachete city-break Instanbul! (dacă optezi pentru un pachet avion & hotel, ai o reducere de 5% de la Vivolis. Detalii aici.) 

Hoteluri recomandate: 

37 euro/noapte/camera dublă

Super poziție și super rating pe Trip Advisor
Pachet Super City Break de 1 decembrie 
28 noiembrie - 1 decembrie
240 euro/persoană - bilete de avion Turkish Airlines sau Tarom (plecare dimineața, retur seara) + hotel EVSEN. (Tariful este de fapt 252 euro, dar folosind cuponul de discount SUPRE5 se beneficiază de o reducere de 5% pe tot pachetul pentru toate persoanele). 

ART City Hotel 4*
45 euro/noapte/camera dublă superioară cu vedere spre mare.

Pachet Super City Break de 8 martie 
6-9 martie
213 euro/persoana - bilete de avion Tarom (plecare dimineața, retur seara) + hotel ART.

45 euro/noapte/camera dublă

Arden Park Hotel is situated a 2-minute walk from the Blue Mosque and Topkapi Palace. The hotel’s architectural style is influenced by traditional Ottoman and Turkish designs. Arden Park Hotel is situated only 400 metres from the Grand Bazaar.

Pachet Super City Break Istanbul 
6-9 martie
261 euro/persoană - bilete de avion Tarom (plecare dimineața, retur seara) + hotel Arden.

 
Dacă vrei să ai parte de un weekend de vis la Istanbul, alege unul dintre pachetele Super City Break Vivolis


Super city break este funcția Vivolis care îl ajută pe utilizator să caute un pachet de servicii format din bilet de avion și cazare. Tariful afișat este disponibil în timp real pentru rezervare în momentul efectuării căutării. Se selectează orașul de plecare și destinația, data începerii sejurului și numărul de nopți la destinație, iar platforma va afișa zborul cu cel mai mic tarif pentru perioada indicată și lista cu hotelurile disponibile în ordinea crescătoare a tarifelor. Dacă zborul nu este cea mai bună opțiune pentru client, apăsarea butonului “Schimbă zborul” va afișa lista tuturor conexiunilor disponibile, iar utilizatorul va putea alege varianta cea mai convenabilă.

Vivolis.ro este prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice, intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce își păstrează aceleaşi funcții. Conceptul full mobile include și servicii de asistență personalizată, oferite pentru prima dată în Europa de Sud-Est prin două aplicații mobile populare în rândul utilizatorilor, WhatsApp și Viber, aceste servicii venind în completarea asistenței clasice, prin call center-ul vivolis.ro. 

 
Important pentru utilizatori este că accesul la aceste servicii de asistență se face printr-un număr unic, 0371.788.788. Astfel, prin salvarea acestuia în agenda telefonului, potențialii cumpărători și clienții existenți au acces foarte rapid și ușor la consultanță și posibilitatea de achiziție a unor noi servicii.  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...