GPeC, evenimentul Anului în E-Commerce! Află cine vine!

Doi dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial, André Morys și John Ekman, vor vorbi pentru prima oară în România pe 27 noiembrie 2014 la GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – Cel mai Important Eveniment de Comerț Electronic. Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul organizatorilor, iar până pe 7 noiembrie există și o ofertă early-bird de doar 39 EUR/bilet.


André Morys și John Ekman vin pentru prima oară în România la GPeC – Evenimentul Anului în E-Commerce!Pe 27 noiembrie, în cadrul celei de a 9-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, are loc GPeC Summit – 1 zi de Conferință “de e-commerce pur, cu cei mai grei speakeri străini și autohtoni”, potrivit organizatorilor. Summit-ul se va încheia cu Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic, în cadrul căreia vor fi răsplătite performanțele magazinelor online înscrise în competiția GPeC (aprox. 100), precum și a marilor jucători implicați în comerțul online. “Totul într-o atmosferă de show, cu invitați speciali, pentru o seară memorabilă”, promit organizatorii.

“Cât privește Summit-ul, cele 9 ore din intervalul 09:00-18:00 sunt de neratat pentru oricine activează în comerțul electronic sau și-a propus să lanseze o afacere online. Tot ce este de maximă importanță despre piața de e-commerce și despre cum să vinzi mai mult, afli la GPeC Summit pe 27 noiembrie”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC. “După ce i-am adus pentru prima oară în România pe Chris Goward și Bryan Eisenberg, suntem entuziasmați să îi anunțăm pe unii dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial: André Morys și John Ekman. Îi veți întâlni la GPeC Summit pe 27 noiembrie 2014″, adaugă Radu.

André Morys este autorul cărții bestseller germane “Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience și publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator și CEO Web Arts (o companie de top în consultanță pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanți), André este și fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internaționale dedicate optimizării conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker – sunt doar 3 din numele sonore care au ținut capul de afiș al ediției de anul acesta.

John Ekman este fondatorul Conversionista!  – compania nr. 1 de optimizare a conversiilor în Suedia. Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund și nebunește de îmbunătățirea conversiei – așa cum este și el. Pe lângă consultanță avizată acordată marilor companii suedeze pentru creșterea ratei de converise, John este și organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Pe lângă cele doua nume internaționale grele, GPeC Summit aduce în același loc elita comerțului online românesc: Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va împărtăși audienței rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 și tendințele pieței de comerț online pentru 2015, văzute prin prisma leader-ului de piață. “Evident, surprizele plăcute nu se opresc aici. Promitem nume care vor ridica sala în picioare la GPeC Summit – Evenimentul Anului în E-Commerce”, spune Andrei Radu.

Înscrierile la eveniment (GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala) au început deja. Până pe 7 noiembrie 2014 prețul biletului este de 39 EUR, urmând ca prețul fără discount să devină 59 EUR în perioada 8-21 noiembrie. Detalii și înscrieri pe http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie-2014/gpec-summit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...