Magia Filmului: Halloween Charity Ball, by OvidiuRo

Asociația OvidiuRo împlinește 10 ani de când se ocupă cu dăruire și bucurie de situația copiilor din România, de când împlinește vise, de când reușește să ofere celor mici o educație adecvată. Pe 25 octombrie, Halloween Charity Ball revine în sprijinul educației copiilor săraci din România! Iată detalii...


Halloween Charity Ball, by OvidiuRo


Evenimentul se adresează celor care cred în educație, vor să investească în viitorul copiilor săraci din România și de asemenea, vor să petreacă o seară minunată alături de oameni cu aceleași valori. Tema Halloween Charity Ball din această toamnă îi va fascina cu siguranță pe participanți, care au ocazia să se costumeze în personajele sau actorii lor preferați de la Hollywood, trăind împreună, timp de o seară, Magia Filmului.

 
Balul din acest an este cu atât mai important cu cât Asociatia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, sărbătorește 10 ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci. Fondurile strânse în seara balului vor susține continuarea programului Fiecare Copil în Grădiniță, lansat în 2010. Acesta a crescut spectaculos rata de înscriere și prezență a celor mici la grădiniță, pas fără de care copiii nu au șansa de a se adapta mai târziu în școală.

Vedeta ProTV Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, trainer şi consultant de comunicare vor urca pentru prima data pe scenă împreună pentru unul dintre cele mai frumoase și mai selecte evenimente caritabile din România. ”Halloween Charity Ball” va reveni sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului și, cu ajutorul celor prezenți, va aduna fonduri pentru ca cei mai săraci copii din România să poată beneficia de educație. 


Amalia și Dragoș nu s-au decis încă pe cine vor întruchipa, mai ales că sunt și gazdele serii, însă cu siguranță faptul că prezintă pentru prima oară împreună un eveniment iar acesta este “Halloween Charity Ball”, este un vis devenit realitate.

Prezentatoarea Știrilor ProTV spune că ea crede în educația timpurie cu tot ce presupune ea: atenția la abilitățile copilului, disciplina, învățatul atâtor lucruri noi și obișnuința pe care cei mici o deprind pentru a trăi într-o comunitate. Și mai crede că ”dreptul acesta nu trebuie să ocolească niciun copil. Din acest motiv cred în misiunea OvidiuRo și îi sunt alături de ani buni. Cred că între un copil care are parte de educație timpurie și unul care nu are e o diferență la fel de mare ca între un om căruia i se vorbește și unul care este ignorat de toți ceilalți. Nu vreau să ne mai ignoram unii pe alții. Ce prilej minunat e Balul de Halloween că oamenii cu șansă în viață să-i ajute pe copiii care au nevoie de ea… Ne vom juca de-a filmele anul acesta, numai si numai să rescriem un scenariu care altfel ar fi trist pentru copiii săraci. Și ce bucurie pentru mine să fiu din nou pe scenă, de data asta alături de Dragoș Bucurenci, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei!”.


Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalități din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanți ai mass media și ai societății civile.

Oferă-i unui copil sărac rolul principal pe scena vieții! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...