Vivolis, prima platformă full mobile pentru vacanțe de vis!

Așa cum ați observat, de câteva luni vă recomand pachetele de vacanță Ovi Travel & Vivolis. De ce? Pentru că am încredere în ei! Pentru că sunt buni. Am lucrat cu foarte multe agenții de turism până acum și le-am admirat munca. Însă Ovi Travel are ceva în plus: inovație, atenție la detalii, lejeritate în comunicare, respect pentru clienți. În luna mai a acestui an, Ovi Travel a lansat vivolis.ro, prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri și pachete super city break. Eu am testat platforma Vivolis și iată unde aș pleca mâine în vacanță...


Vivolis, prima platformă full mobile pentru vacanțe de vis!


Vivolis.ro este o platformă online full mobile, intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce își păstrează aceleaşi funcții.

Tot ce aveți de făcut voi, deocamdată, este să “verificați” site-ul. Nu aș putea recomanda niciodată un produs fără să îmi rog cititorii să-l testeze. Pentru că nu este așa cum spun eu, ci este așa cum credeți voi. Cu o singură mențiune: Vivolis te face… addicted! Au atât de multe oferte la prețuri excelente, încât nu vei scăpa prea ușor de microbul călătoriilor. Ce să faceți pe Vivolis.ro!


Dacă vrei să “testezi” și tu platforma și să îți cauți un city break sau o vacanță full option, iată recomandările mele:

1. Weekend search – un sistem inovativ care te ajută să efectuezi o căutare simultană pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice următoare celei în care ne aflăm. 

Eu mi-aș dori să petrec un weekend la Paris, în noiembrie. Am introdus în platforma Vivolis orașul, ziua în care vreau să fac check-in-ul (vineri) și ce hoteluri prefer (3&4 stele). 

Printre primele rezultate am și găsit o ofertă excelentă: un hotel boutique, decorat rustic, cu recepție 24h, în apropiere de SNC Saint Maur, la doar 145 de euro - un preț foarte bun pentru Paris. Ce îmi place pe Vivolis? Nu ți se prezintă doar hotelul, ci și facilitățile, activitățile pe care le poți face în apropiere, dar și punctele de interes.  2. Super City Break – este funcția care îl ajută pe utilizator să caute un pachet de servicii format din bilet de avion și cazare, un plus fiind reprezentat de faptul că tariful afișat este disponibil în timp real pentru rezervare în momentul efectuării căutării. 

Pentru super city break am căutat un weekend prelungit la Londra. Am introdus "orașul de plecare", "orașul de destinație" și câte nopți vreau să stau.


 
Am obținut mai multe variante de zbor, îmi pot alege tariful de călătorie, dar și hotelul - în funcție de stele, opțiuni, puncte de interes și activități.


Dacă intri pe pagina de Super City Break, vei vedea și promoțiile Vivolis pentru toamna aceasta!

3. Activity search – căutare bazată pe tipul de activitate pe care utilizatorul dorește să o practice în vacanță. 


Aici a fost super distractiv. Am ales la categoria de activități: Landmarks și la Activitate: Castle.Nu a fost ușor să aleg. Am mers spre vest și m-am oprit la nord de Lisabona, la Sintra, iar Vivolis mi-a afișat toate hotelurile din zonă, în funcție de preț, activități și puncte de interes.

4. În funcție de obiectivele turistice – în cazul serviciilor de cazare, utilizatorii își pot alege hotelul în funcție de poziționarea sa lângă un anumit obiectiv turistic. Asta este o funcție care îmi place foarte mult, după cum vă spuneam și mai sus! Iată cum poți alege să te cazezi exact lângă Duomo din Milano:)


 
5. Aventura Vivolis – căutare în funcție de perioada călătoriei, buget și continentul dorit. Fii spontan! Dacă vrei să pleci în vacanță acum, iată unde poți merge...


Iar de aici, alegi exact ce ai visat:


Ce vei descoperi pe Vivolis căutând pachetele de mai sus? Prețuri excelente, uneori sensibil diferite de ce este în acest moment pe piață, dar și multe alte oferte de vacanță minunate, combinații inedite, în funcție de dorințele și gusturile tale. 

Aici găsești recomandările mele pentru două super city-break-uri marca Vivolis, la Amsterdam și Istanbul!

Poți plăti direct de pe mobil, cu ajutorul serviciilor PayU, principalul integrator de plăți online din România. Prin PayU utilizatorii au la dispoziție mai multe opțiuni de plată:

- cu cardul (Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro)

- cu cardul în rate fără dobândă, utilizând Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star BT (Banca Transilvania) și BRD Finance (BRD)

- prin iTransfer, utilizatorul este direcționat spre interfața de internet banking a băncii emitente a cardului, unde finalizează tranzacția în doar câteva secunde. Toate informațiile sunt precompletate, iar clientul nu trebuie decât să autorizeze plata.

Pentru orice alte informații, echipa Vivolis poate fi contactată la numărul: 0371.788.788. Tot ce ai de făcut este să testezi și să-mi spui părerea ta! Pentru că Vivolis este o platformă creată din drag pentru călători:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...