Life-coaching: Cum să ai tot ce-ți dorești în viață

Articolele mele despre Cum să-ți împlinești o dorință au avut mare succes, încă sunt căutate și primesc zilnic zeci de mesaje și întrebări în legătură cu acest subiect. Le poți citi aici și aici. Întotdeauna răspund la emails și mă bucur enorm atunci când pot să ajut pe cineva. Ceea ce nu știi este că, de ceva timp, am început să fac life-coaching cu mai multe persoane, care au ajuns la mine ghidate de dorința lor de schimbare, de mai bine. Această activitate m-a luat prin surprindere, însă mi-am asumat responsabilitatea și am învățat enorm. Și e bine, este foarte bine! Dacă reușesc să ajut măcar un singur om eu sunt fericită. Însă m-am gândit că mulți dintre voi caută puțină încurajare, ajutor, direcție și claritate, și că ar fi păcat să țin acest curs pentru mine și câțiva clienți. Iată detalii...


Cum să ai tot ce-ți dorești în viață


Anul acesta am obținut o diplomă de Teacher of LOA (Law of Attraction), însă această lege este atât de prost înțeleasă, încât o folosesc puțin spre deloc în lecțiile mele - în forma sa brută, așa cum a fost făcută celebră în cartea The Secret

Nu zic că ce s-a scris acolo nu este adevărat. Însă este atât de superficială și atât de ușor de interpretat, încât îi înțeleg perfect pe cei care nu dau doi bani pe această carte.

Timp de 20 de luni am citit sute de cărți, de texte și de bloguri din afară. În momentul în care am înțeles ce și cum trebuie să fac, fiecare lucru din viața mea s-a schimbat: carieră, muncă, bani, relații, iubire, încredere, dorințe, putere, energie și sănătate. Mi-am regăsit bucuria și pacea și am simțit schimbarea interioară, chiar dacă a fost subtilă uneori și brutală alteori.

Concluzia este: urmând niște pași simpli, poți obține tot ce-ți dorești în viață. Visele tale se împlinesc. Devii mai încrezător în forțele tale, renunți la trecut, te concentrezi pe prezent și pe viitor și îți creezi oportunități, ai mai multă putere, energie și iubire. Acești pasi vreau să te ajut să-i urmezi!Iată care sunt:

1. Recunoștința


Cel mai important lucru de pe lumea asta, fără de care nu se poate întâmpla nimic, nu se poate schimba nimic și nimic nu evoluează în viața ta, este recunoștința. Știu că ai tot auzit asta, însă – fără să vrem – de multe ori luăm lucrurile, și evenimentele, și oamenii din viața noastră ca și cum ni s-ar cuveni. Viața nu ne este datoare cu nimic. Nimic din ce se întâmplă în viața noastră nu ni se cuvine, totul este un dar. Trebuie să mulțumim pentru el.

Oprah și mulți, foarte mulți oameni de succes, au declarat de nenumărate ori că recunoștința le-a schimbat viața. Că spun "Mulțumesc!" de 100 de ori pe zi, că se trezesc cu "mulțumesc" în minte și că doar așa pot continua pe parcursul zilei. 

Lecție: TOT, ABSOLUT TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VIAȚA TA, ZI DE ZI, ESTE SPRE BINELE TĂU! Când vei înțelege această afirmație, totul se va schimba.

În cărți și în textele de pe bloguri, te învață să mulțumești pentru fiecare lucru pe care îl ai. Uneori funcționează, alteori nu. La mine a mers la început, apoi a devenit o rutină și nu mai simțeam nimic. Acum știu exact cum trebuie înțeleasă și practicată recunoștința. Rezultatele sunt fantastice și imediate! 


2. IertareaCea mai mare vină a oamenilor este vina pe care și-o poartă. Cel mai mare obstacol în calea unei vieți liniștite, împlinite, bogate din toate punctele de vedere este neiertarea. Atât a celor din jur, cât și a ta însuți. 

Zilnic spune “Iartă-mă”, măcar în gând, cuiva care crezi că i-ai greșit. Iartă-i pe cei care ți-au greșit. Ai capacitatea asta.

Neiertarea duce la boală și la tristețe. Neiertarea de sine duce la blocaje, la greutate, la depresie, la neputință, la neîmplinire.

Cum vrei să-ți trăiești viața? Liber și fericit sau blocat într-o veșnică tristețe și căutare, în banalitate, în luptă? Dacă vrei din tot sufletul să schimbi ceva, să trăiești la adevăratul tău potențial – IARTĂ! Iartă ca și cum viața ta ar depinde de asta.

Iertarea nu este o lecție simplă. Există un punct în care cei mai mulți dintre noi se blochează. Fie pentru că nu pot trece peste niște greșeli ale unor personaje din trecut, fie că îi iartă pe toți, mai puțin pe sine. Uneori nici măcar nu bănuim că ne învinuim de ceva. Îți voi arăta exact unde poți interveni și cum să te vindeci, cum să crezi în tine, cum să nu îți mai faci griji, cum să nu-ți mai fie frică, cum să te ierți și să îți permiți să îți împlinești visele.


3. Schimbarea 


Ca să poți schimba ceva în viața ta, va trebui să înveți pe de rost pașii 1 și 2 de mai sus. Să devină rutină, să devină parte din tine.

Abia apoi treci la partea a 3-a: începi să schimbi mentalități vechi, concepții învechite, gânduri negative, limitări și tot ce ai “moștenit” și ai absorbit de când erai mic și până acum.

A. Multe dintre aceste mentalități nu îți aparțin. Pentru că oamenii sunt ca niște bureți, au tendința să preia emoțional tot ce este în jurul lor. Se încarcă și se supra aglomerează cu stările celor din jur. Apoi, fără să vrea, se folosesc de ele ca și cum ar fi ale lor.

Exemplu: ai trecut vreodată prin faza asta? Ești happy și liniștit. Te întâlnești cu cineva nervos și supărat, care îți povestește o mulțime de lucruri nasoale. Apoi pleci. Ajungi undeva și simți că ceva nu-ți convine. Prima persoana care ți se pare că nu face ce trebuie se alege cu mustrări din partea ta, ridici tonul, te simți din ce în ce mai rău și gata! – ziua este ruinată. Ăsta este cel mai bun exemplu de preluare a stărilor negative. 

Ce poți face? Răspunsul reprezintă o lecție simplă, dar foarte profundă, care te va elibera de stres. 

B. Când starea negativă tu ai creat-o și îți aparține, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să o conștientizezi. Să îți dai seama EXACT ce simți: frustrare, frică, panică, anxietate, nerăbdare, tristețe. Conștientizează și recunoaște ce simți față de tine însuți. Nu este nicio greșeală, ci este foarte important să fii sincer, chiar dacă uneori nu-ți convine asta.

După ce ai realizat exact ce simți, întreabă-te de unde provine starea asta, cum ai creat-o. Întreabă-te ce s-ar întâmpla în cel mai negru scenariu, dacă grijile tale s-ar adeveri. De cele mai multe ori (95%) ne este teamă: 1. Că ceva din trecut se va repeta; 2. Că ceva din viitor nu va ieși cum vrem noi. Corect?

1. Trecutul nu se repetă. Lumea este într-o permanentă schimbare, totul evoluează și tu știi cel mai bine asta! Fiecare celulă se schimbă, totul este energie. Nu poți repeta o greșeală din trecut dacă ești conștient de ea și o respingi. 

2. Nu ai cum să prevezi viitorul, că nu ești Mama Omida. Nimeni nu poate. Îți este frică de fapt de gândurile tale, nu de ce se va întâmpla, din moment ce nu știi ce se va întâmpla. Renunță la frică, tot ce se întâmplă se întâmplă spre binele tău.

Ca să schimbi mentalitățile vechi și nefolositoare, tot ce ai învățat la școală, acasă, în viață și care nu ți se mai potrivește acum, trebuie să îți schimbi condiționarea, să treci peste frică, să înveți să îți analizezi sentimentele și să privești lucrurile cu detașare. Este mult mai simplu decât pare, iar eu am câteva metode care nu dau greș niciodată. 4. Renunțarea. Let it go!


Ca să poți avea tot ce îți dorești în viață, trebuie să renunți la luptă, la încrâncenare. Trebuie să crezi că totul vine spre tine cu bucurie și ușurință. Nu te mai împotrivi. Când ceva nu merge conform dorințelor tale, oprește-te. Întreabă-te de ce. Lasă acel ceva să treacă. Nu vei muri din cauza asta.  

Pe mine aici m-a ajutat o poveste: un cercetător lucra de peste 20 de ani într-o peșteră, căuta o comoară pentru care mulți alții își dăduseră viața. Era singur și trist. În fiecare zi, mergea la peșteră și săpa, săpa, săpa, fără oprire, cu încrâncenare. Săpa în piatră și apoi susținea pereții cu lemne. Într-o zi, au început să se audă zgomote puternice. Pârâia lemnul. Omul și-a dat seama ce se întâmplă și a fugit să vadă unde se surpă peretele. A văzut că era spre ieșirea din peșteră, acolo unde el nu intervenise, și că bolovanii deja acoperiseră gura de aerisire și scăparea lui. S-a așezat și și-a tras răsuflarea. Lacrimile îi curgeau pe față. Apoi și-a spus: “Ok, asta a fost, ce să mai fac acum?”. A zâmbit. Măcar murea în peșterea lui dragă. Și deodată bucățile de tavan s-au desprins. El a închis ochii. Un zgomot uriaș și apoi liniște. A deschis încet ochii și și-a dat seama că nu a murit. Mai mult, tavanul prăbușit lăsa vederii o altă încăpere, uriașă, unde era comoara. Let it go! Surrender! 

În momentul în care renunți să mai lupți, să mai vrei ceva, atunci apare în viața ta!


5. Acțiunea 


Oricât ar spune cei care studiază și scriu despre Legea Atracției că tot ce trebuie să faci este să gândești pozitiv, să spui afirmații, să vizualizezi dorințele tale și acestea se vor împlini – îți spun eu adevărul: a big, big bullshit! Normal că nu este adevărat și de asta oamenii nu cred în Legea Atracției și în faptul că dorințele noastre se împlinesc, că noi le creăm și le atragem în viața noastră. 

Ca acest lucru să se întâmple, nu putem aștepta să ne pice ceva din cer. Exclus. Trebuie să facem pași mici, să acționăm în direcția viselor noastre. Dacă ai o dorință, clarific-o în mintea ta! Să fie foarte, foarte clară și detaliată. Apoi treci prin toți cei 4 pași anteriori, descriși aici. Apoi fă mici pași către această dorință. 

Eu te voi învăța cum să acționezi, ce să faci și cum să ai rezultate vizibile.  

Poate acum nu poți înțelege sau nu crezi aceste principii. Este în regulă. Nici nu trebuie să le crezi. Trebuie doar să le știi, să le lași să încolțească în tine. Când vei fi pregătit, asta este calea. Mai târziu îți vei da seama că am avut dreptate. Nu eu, de fapt, ci toți oamenii de succes din lumea asta. 


De ce să urmezi acest curs?


- dacă ai o dorință uriașă care nu s-a îndeplinit până acum orice ai făcut.

- dacă ai o problemă și nu știi cum să scapi de ea.  

- dacă vrei să îți găsești iubirea și să ai o relație fericită. 

- dacă îți dorești sănătate și energie, inclusiv să te vindeci de o anumită boală.

- dacă vrei să ai succes în carieră sau să câștigi mai mulți bani.

- dacă ai o decizie foarte importantă de luat și nu știi ce să faci.

- dacă vrei să schimbi ceva în viață și nu ai curaj sau nu știi încotro să te îndrepți.  

- dacă vrei mai multă claritate în ceea ce privește rostul tău în lume și ce ar trebui să faci ca să fii fericit.

- dacă vrei să ai relații armonioase cu cei din jur, să fii apreciat și iubit.

- dacă vrei să afli ce te reține să fii acolo unde îți dorești să fii. 

- dacă vrei să fii fericit, iubit, liber și independent. 

Ce îți propun eu:


- este un curs 100% online.

- durează 21 de zile lucrătoare (o lună).

- vei primi pe email lecții, texte și răspunsuri la toate întrebările tale, în fiecare zi, dimineața!

- vei avea teme de făcut, de asta nu ai cum să scapi!

- vei primi cărți gratis pentru weekenduri, ca să înveți și mai multe.

- vei putea printa materialele de la mine sau le poți studia de pe laptop, telefon sau tabletă și le poți relua ori de câte ori ai nevoie. 

- vei avea o altă perspectivă asupra întâmplărilor din viața ta și cum să te raportezi la ele. 

- vei câștiga: timp, claritate, bucurie și liniste, energie și iubire. 

- îți vei împlini dorințele. 

Ca să poți urma acest curs, va trebui să răspunzi inițial la câteva întrebări. Nu te speria, nu este nimic complicat. Așa ne cunoaștem mai bine și vedem în ce direcție mergem. Pentru asta trebuie să îmi trimiți un email la budeanu.ioana@gmail.com și discutăm.

Vom lucra one-to-one, vom lucra pe problema ta specifică, îți voi acorda toată atenția mea și tot ajutorul de care ai nevoie. De aceea, locurile sunt limitate la 5. Dacă îți dorești să lucrăm împreună, înscrie-te astăzi! Acum. 

Cursul Cum să ai tot ce-ți dorești în viață costă:


- 190 euro (845 lei) plătiți direct în cont bancar:


RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 (ron)

 

 
 

Vrei să-ți împlinești o dorință? Vrei să afli mai multe despre tine? Vrei să-ți schimbi cariera sau jobul? Vrei să câștigi mai mulți bani? Vrei să schimbi ceva în viața ta? Hai să lucrăm împreună și îți garantez rezultate semnificative în doar 4 săptămâni! 


 

Trăiește-ți viața pe care o meriți și o visezi. Nu mai amâna schimbarea și nu mai aștepta să îți dea cineva ceva. Meriți să fii fericit. Meriți să ai tot: iubire, bani, succes, sănătate. Împlinește-ți visele. Scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com! Te aștept. Mulțumesc!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...