Weekend Flight Search, by Vivolis

Pleci des în weekend-uri și cauți mereu cele mai bune prețuri la biletele de avion? Acum Vivolis vine în întâmpinarea dorinței tale. Pe Vivolis.ro vei putea căuta de acum înainte bilete de avion pentru zboruri dus-întors pe toate weekend-urile dintr-o lună! Așa vei ști exact când și unde poți merge, cu minim de efort și maxim de rezultate. Iată mai multe detalii…


Weekend Flight Search, by VivolisVivolis.ro, prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice, lansează o nouă funcție de căutare pentru biletele de avion – weekend flight search – care permite utilizatorilor să efectueze o căutare simultană pentru un zbor dus-întors pe toate weekend-urile dintr-o lună calendaristică. În acest fel, utilizatorii pot afla care este weekend-ul în care pot beneficia de cel mai mic tarif pentru destinația în care doresc să petreacă câteva zile de vacanță.

Mai mult, funcția weekend flight search realizează o căutare simultană pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice următoare celei în care ne aflăm. Astfel, dacă ne aflăm în luna noiembrie, utilizatorul va putea căuta cel mai ieftin weekend pentru lunile decembrie, ianuarie sau februarie.


Utilizatorul alege destinația și ziua plecării – joi, vineri sau sâmbătă – iar apoi se selectează numărul de nopți pe care dorește să-l petreacă la destinație – o noapte, două sau trei. Căutarea se va efectua simultan pe toate weekend-urile din luna selectată, iar rezultatele vor fi afișate în tab-uri diferite pentru fiecare weekend.


Iată câteva exemple de escapade de weekend, numai bune pentru lunile care urmează:


1. Dacă vrei să mergi la Târgul de Crăciun de la Viena, alege pe Weekend Flight Search luna decembrie, 3 nopți (sau cât vrei tu să stai!) și iată ce obții:

Weekend 4-7 decembrie 2014
Weekend 11-14 decembrie 2014


2. Dacă vrei să mergi la Paris în ianuarie (eu am fost și este senzațional, mai ales că prinzi și Anul Nou Chinezesc!), atunci poți alege cu Weekend Flight Search luna ianuarie 2015 și vei vedea când găsești cele mai bune prețuri la biletele de avion. 


Weekendul 29 ianuarie – 1 februarie 20153. Vrei să petreci un weekend romantic în Praga, de exemplu? Iată care sunt cele mai ieftine zboruri:

Weekend 4-7 decembrie 2014


Weekend flight search vine în completarea funcției similare pentru rezervările hoteliere, funcție integrată în platformă încă de la lansarea vivolis.ro, în mai 2014. Iata mai multe detalii despre Vivolis si avantajele sale aici

Vivolis.ro este prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri și pachete super city break – intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce își păstrează aceleaşi funcții. Conceptul full mobile este completat de accesul la servicii de asistență inovative prin aplicațiile Viber și WhatsApp.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...