20 Amazing Christmas Gifts from Roncato!

Mai sunt doar trei zile până la Crăciun, iar în curând ne luăm rămas bun de la anul 2014. Foarte mulți dintre prietenii mei au ales anul acesta să plece în vacanță peste mări și țări, în zone ceva mai călduroase. Recomand cu drag și călătoriile din ianuarie, pentru că sunt mai puțini turiști, iar prețurile sunt mai prietenoase. Iar dacă te pregătești de concediu sau vrei să cumperi un cadou deosebit pe ultima sută de metri, iată mai jos o listă cu cele mai frumoase, elegante și durabile produse de la Roncato, care îți vor schimba călătoriile pentru totdeauna...


20 Amazing Christmas Gifts from Roncato!


1. Trollerul UNO ZSL ART face parte din noua colecție Roncato. Un concept inovativ, proiectat și realizat în Italia. 2. TROLLER UNO ZIP SPOT- elegant, durabil, seducător. 3. Servietele din gama Heritage sunt un model nou și sunt gata să concureze cu cele mai exigente cerințe ale călătorilor. Un cadou perfect pentru partenerul tău!4. Geanta messenger Heritage, confecționată din poliester cu inserții de Nylon 126 x1682d și cu aplicații din piele de bovină, este o geantă elegantă, ce se poate adapta cu ușurință unei ținute de birou.5. Troller mediu, confecționat din policarbonat 100%, cu un design inovator și elegant, are patru roți duble, două compartimente interioare mari dotate cu elastice de prindere a hainelor și un buzunar pentru cosmetice.6. Trolerul LP 15,6'', confecționat din Nylon 840d și inserții din PVC, este un troler elegant și practic, ideal pentru călătorii scurte în scop de afaceri. Are un  compartiment mare ce conține protecție specială pentru laptopuri de 15,6’’, spațiu pentru îmbrăcăminte și un buzunar exterior cu o organizare inteligentă pentru accesorii.7. Geanta sport POLYLIGHT este confecționată din poliester si nylon 840 d2 (de foarte buna calitate), are două roți din silicon, două mânere lungi în partea de sus și un mâner lateral de prindere.8. Geanta de umăr pentru LP 15,4'', este o geantă feminină și stilată, fiind foarte utilă atunci când călătoriți cu laptopul, fie la birou, fie în excursii.9. EGUALE - geantă LP tip rucsac 15,6'': confecționată din poliester cu inserții din Nylon 750d, este o geantă ușoară și practică, ideală pentru activitățile zilnice, atunci când călătoriți sau pentru munca de birou.10. Teenager este o valiză rigidă, foarte rezistentă, chiar și pentru cele mai exigente cerințe. Ca și troller de voiaj, această gamă este dedicată în special tinerilor.11. Rucsac cu role Kids, confecționat din poliester, cu două rotișe din silicon, un compartiment interior mare și un buzunar exterior în partea din față. Este foarte ușor, materialul este impermebil, poate fi purtat atât în spate, cât și ca troller, deoarece baretele pentru umăr se pot ascunde intr-un buzunar cu fermoar.12. Rucsac pentru I-pad, confecționat din Nylon 400x450 d cu inserții din poliester, practic și încăpător, având o compartimentare interioară inteligentă, cu buzunar special pentru I-pad și buzunar ce se închide cu fermoar pentru documente sau accesorii.13. Geanta de cosmetice, confecționată din Nylon 400x450 d, cu inserții din poliester, practică și încăpătoare, având o compartimentare interioară inteligentă pentru cosmeticele tale.14. Borsetă pentru I-pad, confecționată din nylon 840d cu aplicații din PVC, subțire și practică, cu un compartiment interior special pentru I-pad, la care se adaugă organizare pentru pixuri, pentru telefonul mobil și un spațiu pentru documente. 


  
15.  Geantă de cosmetice din polipropilen - un accesoriu ce nu trebuie să lipsească nici unei doamne sau domnișoare atunci când călătorește.16. Husa LP 15,4'' este o husă de laptop pentru dimensiunea 15,4'' foarte ușoară, confecționată din material elastic și impermeabil, ideală pentru a-ți proteja laptopul de factori nocivi din exterior precum praf, zgârieturi, umezeală. 17. Geantă de damă, confecționată din nylon 100x200d, ultra ușor și rezistent. Este o geantă sport ce se poate adapta necesităților tale zilnice sau atunci când călătorești.18. Geantă cosmetice pentru bărbați Smart RONCATO este ușoară și practică, având o compartimentare cu diverse buzunare pentru cosmetice și lucrurile tale personale.19. Rucsac confecționat din nylon 200x400d, foarte ușor și practic, este ideal pentru activitățile tale zilnice sau în excursii. Are un compartiment mare și un buzunar exterior. Se închide cu ajutorul unui șnur.20. Trollerul cabină pe patru roți, confecționat din Poliester 840d, cu inserții din Nylon, este foarte rezistent, practic și ușor, ideal pentru călătoriile tale.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...