Christmas Sale - 40% OFF @ Luxury Adventure Shop

Pentru că este Crăciunul și toate visele noastre se împlinesc, pentru că vrem să le dăruim celor dragi cadouri de suflet, pentru că merităm tot ce-i mai bun și pentru că îmi doresc să îți fac o bucurie, lansez astăzi o super reducere la toate programele Luxury Adventure: curs de travel writing, vacanță personalizată, life-coaching, ebooks, curs de fotografie, programul de călător profesionist. Timp de 24 de ore poți profita de această super ofertă! Iată cum...


Christmas Sale - 40% OFF @ Luxury Adventure Shop


Începând cu 23 decembrie, ora 11, și până pe 24 decembrie, ora 18 - te invit la shopping. Ai o super reducere de 40% la orice produs lansat de noi în acest an. Îți poți împlini visele. Poți face un cadou deosebit cuiva drag. Și nu uita: tu contezi! 

Iată produsele #Luxury Adventure și noile prețuri de Crăciun:


1. Curs de Travel Writing

Foarte mulți consideră că a călători și a fi plătit pentru asta este jobul ideal. Și de cele mai multe ori au dreptate. Dacă îți dorești un astfel de job, în care să vezi lumea, să ai parte de experiențe minunate, să scrii despre asta și să câștigi bani din ceea ce faci, îți voi spune un secret: nu este chiar atât de greu precum pare. Da, este posibil. Da, poți și tu și nu trebuie sa ai talente ieșite din comun. Trebuie doar să înveți cum să o faci, să ai încredere în tine și să fii pregătit pentru aventura vieții tale. 

Imaginează-ți că în mai puțin de două luni vei ști exact cum poți să locuiești pe o plajă exotică, să scrii de acolo și să fii plătit pentru asta. Hmm, sună bine, nu? Comandă acum cursul și hai să ne apucăm de treabă!

 

2. Curs de fotografie

Vrei să înveți să faci fotografii mai bune? Vrei să descoperi secretele acestei meserii și să câștigi bani din ea? Vrei să ai cele mai frumoase amintiri din vacanțe? Vrei ca fotografiile tale să prindă viață? Acționează ACUM!3. Vacanța ta personalizată

După cei șase ani de călătorii, schițe, proiecte și vise împlinite, îmi doresc enorm să îți ofer toate cunoștințele mele, toată experiența mea și dragostea de a fi pe drum. Să îți organizez o vacanță așa cum visezi și așa cum meriți! Să îți ofer șansa de a te relaxa cu adevărat și de a te bucura de orașele, plajele, munții, mările tale. Îmi doresc să te răsfăț, să îți spun secretele pe care le-am aflat pe drum, să îți ofer un plan detaliat din care tu să alegi exact ce îți dorești să faci. Hai cu mine în vacanță acum! 4. Life-coaching: Cum să ai tot ce-ți dorești în viață!

Vrei să-ți împlinești o dorință? Vrei să afli mai multe despre tine? Vrei să-ți schimbi cariera sau jobul? Vrei să câștigi mai mulți bani? Vrei să schimbi ceva în viața ta? Hai să lucrăm împreună și îți garantez rezultate semnificative în doar 4 săptămâni! 

Vom lucra one-to-one, vom lucra pe problema ta specifică, îți voi acorda toată atenția mea și tot ajutorul de care ai nevoie. De aceea, locurile sunt limitate la 5. Dacă îți dorești să lucrăm împreună, înscrie-te astăzi! Acum.  

Toate detaliile programului le găsești aici. Christmas Sale: 400 lei (90 euro). Comandă acum!


5. Ebook: Fă dragoste în bucătărie

Fă dragoste în bucătărie! nu este doar o colecție de rețete culinare. Este o carte despre dragoste, despre sănătate, despre echilibru, despre bucuria sărbătorilor în familie, despre timp de calitate petrecut cu cei dragi, alături de... ceva bun. 

Indiferent cine ești și ce faci acum, oprește-te o clipă. Găsește o rețetă simplă în această carte. Mergi în bucătărie. Pune-ți un pahar cu vin alb, parfumat, dă drumul la muzică și la foc. Gătește-i celui ales de tine cu sufletul. Lasă aromele să se înalțe și să danseze. Servește-l cu atenție și dăruire. Pune-ți o dorință. Fă dragoste în bucătărie!6. Ebook: The Perfect Taste

Rețete de mic dejun și brunch, rețete delicioase pentru prânz, pentru cine rapide, pentru cine romantice sau pentru mese de sărbătoare. Preparate pe care localnicii lumii le pun pe masa de Crăciun. Tocănițe aromate, păine coaptă în casă, fursecuri, rețete vegetariene, rețete servite la marile restaurante ale lumii, paste, cozonac cu fructe si dulciuri de poveste.   Îți mulțumesc! Am gătit pentru tine cu dragoste, cu nesaț, cu avânt, cu bucurie. Iar acum, te las: tu ești chef-ul. Oricine poate găti! 

Toate detaliile despre carte le găsești aici. Christmas Sale: 18 lei (4 euro). Comandă acum!


7. Ebook: Scris pe cer

Dincolo de vise, dincolo de ambiții, dincolo de destinații, dincolo de amintiri, sunt doar eu. Lumea văzută prin ochii mei nu este nici mai bună, nici mai rea. Este a mea, personală și intimă, desprinsă direct din conștiința care mă aruncă pe drum de fiecare dată, cu și mai mare avânt. Te invit astăzi să pășești în lumea mea...

Toate poveștile de mai jos, toate fotografiile, amintirile, zborurile și experiențele pe care le vei descoperi în paginile următoare au fost posibile și datorită ție. Tu ești personajul principal, pe care îl port cu mine în suflet de fiecare dată și căruia nu încetez să-i mulțumesc!    8. Super reducere: Cum să devii călător profesionist. 

Te învăț să devii blogger/scriitor de travel, să călătorești cât mai mult și să faci bani din asta. Vlad te învață să faci fotografii foarte bune într-un timp cât mai scurt, îți împărtășește cunoștințele acumulate în 6 ani și îți arătă că în acest domeniu se poate face performanță cu minim de investiție.

Sperăm să ne depășești, să devii mult mai bun decât noi. 

Iată ce îți propun (click pe fiecare link în parte pentru a vedea despre ce este vorba):
                
Curs de Travel Writing (singurul din România)

             = 480 lei (108 euro) - Christmas Sale!Plata se face în contul firmei noastre: Baraka Semen SRL-D:

 

RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 (ron) 


SAU prin PayPal:

 

 

Profită acum de această ofertă valabilă până mâine, la ora 18! Mulțumim pentru un an minunat și îți dorim Sărbători fericite și vise împlinite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...