CURS: Cum să faci fotografii mai bune!

Acum 7 ani, când am început să scriu pe acest blog, mi-am pus o dorință: să am cele mai bune fotografii pentru cititorii mei. Să le ofer o experiență totală, desăvârșită, să îi fac fericiți. Dorința mea s-a împlinit în câteva luni. Vlad și-a descoperit pasiunea pentru arta fotografică, a început să învețe, să stea nopți în șir și să studieze, să meargă pe teren și să experimenteze. După 6 ani de călătorii pe 3 continente, după zeci de evenimente la care am participat, după expoziții foto și pictoriale fashion, a venit momentul în care Vlad vrea să dea înapoi. Vrea să vă învețe tot ce știe. Vrea să vă spună secretele acestei meserii. Și vrea să vă arate că se poate. și tu poți face fotografii mai bune, mai pline de viață, de lumină, de culoare, de suflet. Iată detalii...

Cum să faci fotografii mai bune! 


Îmi aduc aminte și acum, momentul în care directorul de la TAP Portugal a văzut fotografiile lui Vlad expuse la Târgul de Turism de la București. A fost încântat, de fapt, le-a admirat atât de mult încât le-a smuls de pe perete (erau greu de dezlipit) și le-a luat cu el la Lisabona. Am înțeles că și acum există aceste fotografii pe pereții birourilor TAP din Portugalia.  

Îmi aduc aminte și acum de mândria pe care am simțit-o când am văzut călătoriile și emoțiile noastre, transpuse în fotografiile lui Vlad și suspendate într-o încăpere de la Muzeul Satului.  
Îmi aduc aminte și acum de o expoziție foto, pe ploaie, la o terasă din București, când clienții de acolo, fără să ne cunoască, au aplaudat și au vrut să privească la nesfârșit imaginea unei girafe superbe, pe care Vlad a surprins-o în Chiang Mai.

Sunt momente perfecte în timp. Ai putea să spui că totul a fost un miracol. Însă a însemnat și multă, multă muncă. Și acum râd de nervii pe care mi i-am făcut așteptând minute, ore în șir, ca el să surprindă cea mai bună imagine. Însă când ajungeam acasă și vedeam viața, lumina și emoția din fotografiile lui, știam că sunt norocoasă și binecuvântată. Am exact ce mi-am dorit: iubire, pasiune și fotografii perfecte, minunate. Pe care amândoi vi le dăruim din suflet! 

 

Iată ce spune Vlad: 


"Pentru început este important să înțelegi că fotografia este un act artistic. Și ca atare, pentru a avea cele mai bune rezultate, ea trebuie făcută din inimă și nu pentru că e la modă, sau pentru a câștiga bani sau prestigiu. Desigur, motivele nu trebuie să se excludă unul pe celălalt, dar este important ca în fotografie, pasiunea și o minte deschisă să fie pe primul loc. 

În 2009, când mi-am cumpărat primul și actualul DSLR, aveam o experiență minimă în fotografie, experiență câștigată pe un bridge. Eram naiv – făceam poze pe auto și mă minunam de diferența de detalii și de culori între noul DSLR și de acum vechiul bridge. Iar de atunci tot învăț – am citit și vizionat mii de tutoriale despre cum să fotografiez diverse subiecte, cum să folosesc lumina în avantajul meu, despre prelucrarea pozelor, am căzut în capcane și am crezut în mituri, am învățat fiecare funcție a aparatului, și mai important decât orice – am pus în practică tot ce am învățat. 

Îți recomand și ție să pui în practică tot ce-ți spun în acest curs – cu cât mai repede, cu atât mai bine. Vei vedea cât de ușor este să faci fotografii mai bune, doar aplicând câteva noțiuni de bază. Te voi dezvăța să gândești mecanic, vei folosi funcțiile aparatului și sfaturile practice cu mare lejeritate, iar rezultatele vor veni imediat.

Te învăț să faci fotografii foarte bune într-un timp cât mai scurt, îți împărtășesc cunoștințele acumulate de mine în 6 ani, îți arăt că în acest domeniu se poate face performanță cu minim de investiție. Sper să mă depășești, să devii mult mai bun decât mine. Voi fi mândru că am contribuit și eu la formarea ta de fotograf excepțional.

Tu ești cel care creează o fotografie, nu aparatul foto. Tu vei face o fotografie mai bună, instrumentul folosit este doar extensia mâinilor și a minții tale.

Îți arăt ce funcționează de minune pentru mine, îți explic complet diafragma, timpul de expunere și ISO  iar tu le vei folosi cu ușurință și efect, te învăț cum să fotografiezi toate tipurile de subiecte, cum să încadrezi eficient și cum să focalizezi precis, îți arăt cum să eviți capcanele și miturile fotografiei, și cum să prelucrezi o fotografie pentru un impact maxim."


Iată ce conține cursul de fotografie:

1. Regulile fotografiei și sfaturi
2. Expunerea: triunghiul expunerii, diafragma, profunzimea de câmp, izolarea subiectului, timpul de expunere, expunerea lungă, ISO, subexpunerea și supraexpunerea pentru fotografii clare și pline de viață, blitzul, histograma, RAW sau JPG.
- probleme, avantaje, dezavantaje, exemple personale, fotografii și analiză pe ele.
3. Încadrarea: distanța focală, când să încadrezi larg și când cu zoom, cum să încadrezi mai bine, spațiile exterioare, diagonalele, liniile conducătoare, spațiile interioareprim-planul, portretele, peisajele - toate cu exemple concrete și explicații.
4. Focalizarea: punctele de focalizare, cum să focalizezi rapid și cu precizie, unde și de ce să focalizezi, distanța hiperfocală. Exemple și sfaturi din experiența proprie.
5. Declanșarea: când, cum, de ce. Exemple și explicații.
6. Prelucrarea: mituri, Lightroom, panourile de control și uneltele - pentru perfecționarea fotografiilor.
7. Încheiere, recomandări. 

De ce să urmezi acest curs?

- dacă îți dorești să faci fotografii excelente în vacanțe sau zi de zi
- dacă vrei toate informațiile necesare pentru a face fotografii de calitate
- dacă ești nemulțumit de fotografiile pe care le faci și știi că se poate mai bine!
- dacă ai un aparat foto și nu știi ce să faci cu el, dacă nu știi la ce folosesc anumite butoane, dacă nu ai claritate în ceea ce privește regulile fotografiei și ale prelucrării
- dacă te gândești să faci o meserie
- dacă vrei să ai fotografii profesioniste pe site, Facebook, Instagram
- dacă vrei să ai fotografii foarte bune și mai ales - originale - pe blog
- dacă vrei să fii mândru de fotografiile tale din vacanță și să fii lăudat, să câștigi concursuri și premii
- dacă fotografia te relaxează și acest hobby îți aduce fericire și liniște, dar ai vrea să înveți mai multe despre secretele lui
- dacă vrei exemple, explicații și claritate în ceea ce privește fotografia artistică
- dacă vrei să faci fotografii mai bune și să le vinzi pe stock sau să câștigi bani din ele
- dacă vrei să-ți schimbi cariera și îți dorești ceva nou, creativ, în viața ta
- dacă vrei să surprinzi cele mai frumoase peisaje, dacă vrei amintiri de neuitat, dacă vrei emoții - nu poze! 

Ce îți propune Vlad Semen:

- cursul are 8 capitole și este structurat astfel încât să înțelegi toate secretele și să le poți aplica foarte ușor.
- găsești în curs foarte multe exemple de fotografii și explicații (cum au fost făcute, ce ar trebui să faci tu ca să obții rezultate mai bune).
- cursul este 100% online și îl poți studia de pe telefon, tabletă sau laptop, dar îl poți și printa. 
- cursul te motivează să ieși în natură, în oraș sau oriunde îți dorești tu și să pui în practică tot ce ai învățat.
- cursul te încurajează să faci fotografiile care îți plac ție, cum îți plac ție. Nu trebuie să faci pe plac nimănui. 
- cursul te învață să îți iubești aparatul foto, să-i descoperi avantajele și să-l transformi în cel mai bun prieten. 
- rezultatele vor fi pe măsura implicării tale și a dorinței de a învăța.
Iată ce ne spune Vlad: "Prima regulă a fotografiei: nu există nici o regulă!" 

"Regulile au tendinţa de a îngrădi actul artistic. Regulile îţi vor stingheri libertatea de exprimare şi numai prin simplul fapt că îţi încarci mintea cu aşa-zisele reguli, vei avea de suferit. De fiecare dată când vei auzi cuvântul regulă, înlocuieşte-l cu metodă sau preferinţă."
 

  

CURS: Cum să faci fotografii mai bune!


Preț: 100 euro (450 de lei) plătiți în cont bancar:


RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 (ron) - Baraka Semen SRL-D


Sau direct pe acest link: YES, I WANT THIS!!


Vrei să înveți să faci fotografii mai bune? Vrei să descoperi secretele acestei meserii și să câștigi bani din ea? Vrei să ai cele mai frumoase amintiri din vacanțe? Vrei ca fotografiile tale să prindă viață? Acționează ACUM!


Scrie-ne un email la adresele: 

budeanu.ioana@gmail.com (între orele 7-16)

vlad.semen@gmail.com (între orele 16-05)
 
Hai să învățăm împreună. Astăzi. Acum. Mulțumim, te așteptăm! 


2 comentarii:

 1. Imi poate cineva spune unde este gradina din poza cu domnisoara in rosu ce rasfoieste o revista ?

  Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gabriel, aici este raspunsul tau: http://www.ioanabudeanu.com/2014/06/jazz-me.html

   Infinitea, Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr.7, sector 5, Bucuresti.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...