Bagaj de călător

Prima dată când am plecat prin lume pentru o perioadă îndelungată, am luat cu mine trei trollere. Da, trei! Acum îmi vine să râd, însă atunci, când am aterizat în Tenerife cu trei genți uriașe, dintre care două distruse în timpul zborurilor, nu eram tocmai zen. Și să nu crezi că m-am învățat minte. Am continuat să îmi cumpăr valize și sa pun în ele toate amintirile mele, toate lucrurile "de care aveam neapărat nevoie". Aproape toate trollerele mele au sfârșit tragic, la gunoi. De ce? Pentru că erau de calitate superioară:)) Spre ce m-am orientat? Află cum arată bagajul meu de călător...


După aproape trei ani de la experiența "trollere - nervi -Tenerife", când am plecat în Asia, știam că vom aveam multe drumuri, cu autobuze, trenuri, avioane, și am luat cu noi trei rucsaci. Mda, se pare că mă urmărește cifra asta. 

Nici așa nu a fost tocmai ușor. Vlad ducea un rucsac mai mare, încărcat cu haine, cabluri și alte necesități, dar și un rucasac mai mic, cu laptopul și aparatul foto, plus trepiedul. Eu mă chinuiam cu 10 kg de laptop, haine, pantofi și cosmeticale. Hmmm, fascinant! Mai ales pe 35 de grade și mai ales când nu găseam cazare nici după cinci ore de căutat. 

Și în Portugalia tot cu trei rucsaci am plecat, de data asta ceva mai ușurei. Nu este simplu, mai ales când ai o fixație să nu pui bagajul la "cala" autobuzului pentru că s-ar putea să-ți fure cineva averile, așa cum ai citit tu pe net. Oricum, în situația asta, te alegi cu o conversație interesantă cu șoferul, de cele mai multe ori prin semne disperate. 

Când am plecat în Italia, Maroc și Spania purtam iar după noi povara întregii lumi. Însă de data asta râdeam în gând: "Iată cum nu înveți din greșeli. Suntem un exemplu pentru toți călătorii:))" Și priveam cu jind la turiștii relaxați, care avau cu ei un troller mic, elegant sau un rucsac de laptop și o geantă fină. 

Hmmm, așa vom face de acum înainte! Crezi? 


Am citit zeci de articole pe tema asta: care este cel mai potrivit bagaj pentru tine și ce trebuie să conțină acesta. Vei râde, însă eu cred că textele astea sunt scrise pentru SEO. Cum poate ști cineva ce am eu nevoie să iau după mine? Cum poate ghici cineva ce mărime îmi place mie? :)))

Nu sunt foarte pretențioasă, îmi doresc de la o valiză să fie rezistentă și ușoară, să îmi ofere libertate de mișcare. Și da, să arate bine. Deh, vanitate feminină. 

Haine îmi iau foarte puține, pantofi - doar cei din picioare (dacă nu schimb anotimpuri pe drum). Însă îmi iau cu mine cosmetice (creme cu SPF, fixativ și rimel, farduri, rollon... și mai găsesc eu ce, întotdeauna), laptop, cabluri (HDMI, prelungitoare, încărcătoare), medicamente, ochelari de soare, acte, schițe, hărți (mai nou am renunțat la cărți, le am pe telefon). Cum ar fi ca toate acestea să încapă într-un singur bagaj? Ideal, îți spun eu. 

Dar mai este o problemă: unele dintre aceste lucruri merg la cală, altele la purtător. Știi regulile. Și atunci, automat, am nevoie de două bagaje. Ușoare. Frumoase. Rezistente. Asortate. #Amzis

Și pentru că mă pregătesc de o super călătorie (shhh, e secret deocamdată!), am făcut un studiu de piață și am găăăăăsit! Iată cum arată bagajele noastre de călători:

- Geantă de cosmetice elegantă - merge direct în troller!  


- Bagaj de mână pentru mine - îmi încap laptopul, tableta, actele, portofelul, este super practic și rezistent, are închidere metalică și o baretă pentru umăr. Mai mult, are și un suport de susținere pentru troller. 

- iar frumusețea asta merge cu noi! Este un troller mediu, foarte practic și rezistent, are buzunare nenumărate pentru cablurile noastre nenumărate, este extensibil (dacă ne gândim să facem ceva shopping pe drum), are mânere laterale și închidere cu cifru. Iar materialul trollerului este impermeabil și rezistent la soare. 

Deci, așa cum îți spuneam, tot trei bagaje vom avea pe drum. Însă de data asta sunt rezistente, elegante și nu ne lasă la greu. De ce? Păi sunt Roncato! Unul dintre cele mai bune branduri din lume în materie de bagaje pentru călători. Dacă îți plac și tie, aruncă un ochi aici. Îți garantez că te vei îndrăgosti!

Iar acum aș vrea să aud povestea ta. Cum arată bagajul tău de călător prin lume? Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...