Schimbă-ți viața în 30 de zile! It's FREE!

Poate că titlul îți va suna pompos și usor utopic sau desprins dintr-un tabloid. Nu l-am ales ca să facă senzație și nici ca să te "oblig" să deschizi acest articol. Dacă așa crezi, mai bine caută altceva mai aproape de adevărul tău. Ceea ce îmi propun să fac este să îți ofer claritate, idei, exerciții, îndrumuare pas cu pas spre o viață diferită, mai bună, mai plină de sens. Dacă ai dat peste acest articol întâmplător sau nu și rezonează cu tine - urmează-l! Nimic nu este întâmplător. Tot ce este ascuns în sufletul tău capătă forma realității mai devreme sau mai târziu. Te invit într-o călătorie interesantă, amuzantă, cu sens. Dacă ai o viață minunată, perfectă, așa cum ai visat, atunci închide pagina asta. Dacă nu... ești aici cu un scop. Cum ar fi să-ți schimbi viața în 30 de zile?(un program unic și... gratis!)


Schimbă-ți viața în 30 de zile! It's FREE!


De multe ori, viața ne ia pe dinainte, alergăm, acționăm, visăm, dăm greș, câștigăm și o luăm mereu de la capăt. Uneori ne punem întrebări și în loc să așteptăm răspunsurile cu răbdare, încercăm să controlăm totul și să acționăm după cum credem noi că ar trebui sau după cum am fost învățați că "trebuie". 

Te întrebi de ce faci tot ce este omenește posibil, dar nu reușești să ieși din situația actuală? De ce nu ai mai mulți bani, de ce nu îți găsești iubirea vieții tale, de ce nu ești mai sănătos și mai energic, de ce ești ancorat într-un job pe care îl urăști, de ce trebuie să te trezești dimineața și să pleci pe un drum care nu este al tău, de ce lucrurile nu se întâmplă cum vrei tu și când vrei tu?

Răspunsurile la întrebările de mai sus le știi deja. Ele există în tine. Știi că nu te iubești suficient, știi că nu te tratezi cu blândețe, știi că te agăți de rezultate și nu le lași să fie, pur și simplu, știi că ți-e frică, știi că ești exact la o lungime de braț de marea victorie, de marea realizare. 

Păi și atunci ce trebuie să faci ca să fii "acolo"? Să respiri! Inspiră, expiră. OK! Până aici este bine. Ce să faci în continuare?!

Asta te voi învăța în cele 30 de zile! Iată despre ce este vorba:


1. În fiecare dimineață vei primi pe email o idee, pe care să o analizezi și să vezi dacă rezonează cu tine. Dacă te recunoști în ea. Dacă o poți accepta. Nu este obligatoriu să o adopți, dacă nu te face să simți ceva. Las-o acolo și mergi mai departe.

2. În același email, vei primi și un exercițiu foarte ușor de realizat, care îți va da claritate și îți va arăta care sunt pașii spre tine însuți și spre o viață mai bună, mai ușoară. Nu trebuie să-mi trimiți rezultatele exericițiilor tale, nu te "corectez". Tot ce faci este bine!

3. Timp de 30 de zile voi fi prezentă cu un singur email/zi în Inbox-ul tău. Dimineața. Urăsc spam-ul la fel de mult ca și tine. Adresa ta de email va fi folosită doar pentru acest program, nu îți voi vinde nimic, nu îți voi cere bani, nu o voi da mai departe, nu vei mai auzi de mine după cele 30 de zile:)))

4. Mai mult, îți voi dărui din suflet tot ce știu eu, plus cărți, programe, "instrumente" necesare schimbării și alte surprize. Fără nicio obligație din partea ta. Nici să le urmezi, nici să-mi dai ceva înapoi. 

5. După luna noastră împreună, aș aprecia feedback-ul tău. Însă nu ești obligat să îmi scrii dacă nu vrei să faci asta. 


De ce lansez acest program gratis?


Pentru că știu că asta este menirea mea: să ajut. Știu că pot să o fac, am avut rezultate cu multe persoane, plus că eu trăiesc pentru a da înapoi ce am primit de-a lungul vieții. Am citit sute de cărți în ultimii ani, am pus în practică mii de exerciții și sfaturi, știu ce funcționează și ce nu, am experiență în life-coaching și îmi ador chemarea.

Ce trebuie să faci tu?


Este foarte simplu. Dă-mi un mesaj pe email la budeanu.ioana@gmail.com sau pe private pe pagina mea de Facebook, cu subiectul: "Vreau să particip la programul 'Schimbă-ți viața în 30 de zile'" și cu adresa ta de email. Dacă ești de acord ca adresa ta de email să fie publică, o poți pune și într-un comentariu la acest articol. Asta e tot ce ai de făcut!  

Programul "Schimbă-ți viața în 30 de zile" începe pe 19 ianuarie. 

UPDATE: listele de înscriere s-au închis pe data de 18 ianuarie. 

Pentru mai multe informații și pentru programul de life-coaching "Schimbă-ți viața în 30 de zile", vă rog să consultați acest link

Ce spui? Mergem împreună în această călătorie? 

"All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware."

Mulțumesc! Te aștept cu drag.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...