#Travel2015: Călătorește în lumea întreagă!

Vrei ca anul 2015 să fie cu adevărat special? Vrei să călătorești în lumea întreagă și să nu-ți mai faci griji legate de bani sau job? Cu un laptop, un aparat foto și un proiect bun poți avea lumea la picioare. Poți călători în toate țările pe care le visezi, poți trăi pe o insulă exotică, poți să ai experiențe memorabile. Știu că se poate pentru că am "testat" toate acestea pe pielea mea, timp de câțiva ani buni! De aceea m-am hotărât să te învăț și pe tine ce sa faci... 


#Travel2015: Călătorește în lumea întreagă!


Foarte mulți consideră că a călători și a fi plătit pentru asta este jobul ideal. Și de cele mai multe ori au dreptate. Dacă îți dorești un astfel de job, în care să vezi lumea, să ai parte de experiențe minunate, să scrii despre asta, să faci fotografii care să transmită emoție și să câștigi bani din ceea ce faci, îți voi spune un secret: nu este chiar atât de greu precum pare.  

Da, este posibil. Da, poți și tu și nu trebuie sa ai talente ieșite din comun. Trebuie doar să înveți cum să o faci, să ai încredere în tine și să fii pregătit pentru aventura vieții tale.  


Știu că poate eziți, că uneori gândurile nu-ți dau pace și îți tot spui că nu ai talent la scris, nu ai timp, nu știi să vinzi, nu ai bani, nu te pricepi la detalii tehnice și multe, multe altele. Am trecut prin asta, și nu o singură dată.

Sfatul meu este să îndepărtezi toate acele gânduri care nu te lasă să-ți împlinești visul și să îți trăiești viața la capacitate maximă, așa cum ai visat întotdeauna. Știu că poate nu te simți pregătit, însă niciodată nu vei fi pe deplin! 

Totul se va clarifica pe parcurs, nimeni nu a știut ce face de la început. Și mai trebuie să-ți spun ceva: bucuria primului contract obținut este U-RI-A-ȘĂ! Este de nedescris în cuvinte. Patru luni a durat drumul de la idee la împlinirea visului meu și exact 6 săptămâni de când am făcut un plan până am obținut primul contract de sponsorizare. Dacă eu am reușit, cu siguranță poți și tu! Te învăț să devii blogger/scriitor de travel, să călătorești cât mai mult și să faci bani din asta. Vlad te învață să faci fotografii foarte bune într-un timp cât mai scurt, îți împărtășește cunoștințele acumulate în 6 ani și îți arătă că în acest domeniu se poate face performanță cu minim de investiție.

Sperăm să ne depășești, să devii mult mai bun decât noi. 

Imaginează-ți că în mai puțin de două luni vei ști exact cum poți să locuiești pe o plajă exotică, să scrii de acolo și să fii plătit pentru asta. Hmm, sună bine, nu?

 
Iată ce îți propun (click pe fiecare link în parte pentru a vedea despre ce este vorba):
             + 
Curs de Travel Writing (singurul din România)

             = 
200 de euro = 890 lei

Cont: RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 (ron)
sau PayPal:


Contact: budeanu.ioana@gmail.com 


Ambele cursuri sunt online 100%, înveți în ritmul tău și ne adresezi întrebări pe email. Noi te susținem, te învățăm tot ce știm și te încurajăm să faci primii pași. 


Profită acum de ofertă, scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com

Mulțumim, te așteptăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...