Schimbă-ți viața în 30 de zile!

Poate că titlul îți va suna pompos și usor utopic sau desprins dintr-un tabloid. Nu l-am ales ca să facă senzație și nici ca să te "oblig" să deschizi acest articol. Dacă așa crezi, mai bine caută altceva mai aproape de adevărul tău. Ceea ce îmi propun să fac este să îți ofer claritate, idei, exerciții, îndrumuare pas cu pas spre o viață diferită, mai bună, mai plină de sens. Dacă ai dat peste acest articol întâmplător și rezonează cu tine - urmează-l! Nimic nu este întâmplător. Tot ce este ascuns în sufletul tău capătă forma realității mai devreme sau mai târziu. Te invit într-o călătorie interesantă, amuzantă, cu sens. Dacă ai o viață minunată, perfectă, așa cum ai visat, atunci închide pagina asta. Dacă nu... ești aici cu un scop. Hai să învățăm împreună!


Schimbă-ți viața în 30 de zile!


De multe ori, viața ne ia pe dinainte, alergăm, acționăm, visăm, dăm greș, câștigăm și o luăm mereu de la capăt. Uneori ne punem întrebări și în loc să așteptăm răspunsurile cu răbdare, încercăm să controlăm totul și să acționăm după cum credem noi că ar trebui sau după cum am fost învățați că "trebuie". 

Te întrebi de ce faci tot ce este omenește posibil, dar nu reușești să ieși din situația actuală? De ce nu ai mai mulți bani, de ce nu îți găsești iubirea vieții tale, de ce nu ești mai sănătos și mai energic, de ce ești ancorat într-un job pe care îl urăști, de ce trebuie să te trezești dimineața și să pleci pe un drum care nu este al tău, de ce lucrurile nu se întâmplă cum vrei tu și când vrei tu?

Răspunsurile la întrebările de mai sus le știi deja. Ele există în tine. Știi că nu te iubești suficient, știi că nu te tratezi cu blândețe, știi că te agăți de rezultate și nu le lași să fie, pur și simplu, știi că ți-e frică, știi că ești exact la o lungime de braț de marea victorie, de marea realizare. 

Păi și atunci ce trebuie să faci ca să fii "acolo"? Să respiri! Inspiră, expiră. OK! Până aici este bine. Ce să faci în continuare?!

Asta te voi învăța în cele 30 de zile! 


Iată ce găsești în acest material special creat pentru tine:


1. Un program de 30 de zile cu idei și exerciții simple, pe care să le urmezi pas cu pas. 

2. 10 anexe (peste 100 de pagini) cu idei, sfaturi, programe, texte și explicații, ca să înțelegi mai bine ce ai de făcut și de învățat.

3. Cele mai bune lecții de Creative Visualization. 

4.  Cărți și materiale speciale despre Time Management. 

5. Exerciții și teme diverse.

BONUSURI (gratis!):

- 10 cărți (pdf) pentru tine.

- Links către cărți, filme și site-uri pe care să le consulți. 

- două email-uri cu întrebări personale la care îți voi răspunde negreșit.

De ce lansez acest program?


Pentru că știu că asta este menirea mea: să ajut. Știu că pot să o fac, am avut rezultate cu multe persoane, plus că eu trăiesc pentru a da înapoi ce am primit de-a lungul vieții. Am citit sute de cărți în ultimii ani, am pus în practică mii de exerciții și sfaturi, știu ce funcționează și ce nu, am experiență în life-coaching și îmi ador chemarea. 

De ce să urmezi acest program?


- pentru că îți dorești o schimbare în viața ta.

- pentru că simți că nu mai poți continua așa.

- pentru că vrei îmbunătățiri în domenii ca relațiile, sănătatea, banii, cariera, locul de muncă și le vrei repede.

- pentru că ai o dorință mare, care orice ai face nu se împlinește.

- pentru că vrei să înveți și să crești.

- pentru că nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

- pentru că evoluția înseamnă cunoaștere și idei noi.

- pentru că este un program online 100%, înveți de acasă, în ritmul tău, păstrezi toate materialele și le poți relua oricând dorești.

- pentru că simți că meriți mai mult!

 

Ce trebuie să faci tu?


Este foarte simplu. Scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com cu subiectul: "Vreau să particip la programul 'Schimbă-ți viața în 30 de zile'". 

Prețul acestui curs: 350 lei

Cont Baraka Semen SRL:  RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 

PayPal - 80 euro
Imediat cum primesc email-ul tău, îți trimit toate materialele (plus factură și chitanță) și te poți apuca de lucru.  


Ce spui? Mergem împreună în această călătorie? 

"All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware."


Te invit într-o călătorie unică, minunată, plină de magie. 30 de zile de exerciții, de analiză, de bucurie. Fie ca acest program să-ți deschidă ușile unei vieți așa cum îți dorești.

Mulțumesc! Te aștept cu drag astăzi, acum, să învățăm împreună. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...