Pick My Mind - Venim la tine în oraș!

Lucrurile evoluează întotdeauna așa cum trebuie, nu așa cum îți setezi tu niște date. Cred că știi asta deja... Și iată că proiectul meu de suflet, Invisible Us, are un frate mai mic și foarte frumos: Invisible Romania. Timp de o lună, vom face turul României, pentru a ne promova țara în The Huffington Post. Bineînțeles, voi scrie în continuare și aici, pe blog, dar și în Adevărul. Mai mult, m-am gândit că ai vrea să ne cunoști și să stăm la povești. Despre călătorii, despre proiecte, despre schimbare, despre o carieră internațională, despre cum să-ți împlinești visele. Și de aici s-a născut seria de evenimente "Pick My Mind". Iată detalii...


Invisible Romania


- 25 de reportaje despre România în The Huffington Post. Primul articol îl găsești aici

- 5 reportaje în Adevărul - aici

- peste 30 de articole și povești interesante pe Luxury Adventure. 

- #InvisibleRomania Live on Instagram & Facebook.  

- Traseu: Iași, Gura Humorului, Vișeu, Baia Mare, Cluj, București, Constanța, Craiova, Orșova, Timișoara, Deva, Sibiu, Brașov. Date: 11 iunie - 12 iulie.

Alături de noi sunt prietenii de la Genius Travel, care susțin schimbarea și această campanie de promovare a României.


 

Pick My Mind


- 10 evenimente offline în București, Iași, Baia Mare, Cluj, Timișoara, Deva, Sibiu, Brașov, Craiova și unde îți dorești tu să mai ajungem. Acceptăm orice provocare!

De 10 ani merg la conferințe și mi-am dat seama că mă plictisesc. Mereu și mereu aceiași oameni, același tipar. De aceea, aș vrea să mă întâlnesc cu tine într-un spațiu prietenos, pe o terasă, într-o grădină de vară sau la un hotel, să povestim și să bem o limonadă. Iar tu să îmi furi toate ideile:)

Date concrete:

1. Pentru fiecare oraș există un număr limitat de locuri - maxim 20 - pentru că vreau să ajung să vorbesc cu fiecare în parte și să avem o relație, nu să susțin un monolog. 

2. Primele evenimente sunt în București - 10 iunie; Iași - 14 iunie; Baia Mare - 21 iunie și Cluj - 23 iunie.

3. Prețul unui bilet este de 25 de lei. 

Acest preț include: 

- workshop "Schimbă-ți viața!" - exerciții și răspunsuri personalizate la întrebările tale, pe loc, în timpul întâlnirii.

- cartea mea de călătorii Scris pe cer

- Q & A - pe orice subiect (carieră internațională, schimbare, joburi, jurnalism, bloguri de călătorii, bani din scris, reviste, avantajele și dezavantajele antreprenoriatului, care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi în carieră, cum să afli ce îți dorești să faci cu adevărat în viață și multe altele). 

- o mini ședință foto personalizată.

- o super ofertă, valabilă doar pentru tine, la cursurile și programele mele (pachet nou, care nu va fi de vânzare pe site). 

Acest preț nu include consumația (apă, cafea, suc, bere, whisky - ți-am zis că este un eveniment atipic). Poate însă îți fac o surpriză împreună cu partenerii mei.


Aceste evenimente ți se adresează dacă:

- adori să călătorești și ai vrea să o faci mai des.

- îți dorești o schimbare în viața ta, în orice domeniu: relații, carieră, bani, iubire, sănătate. 

- vrei să afli ce presupune antreprenoriatul (de bine și de rău), cum poți avea o carieră internațională, cum poți lucra de oriunde din lume și ce greșeli am făcut eu de-a lungul celor 7 ani de antreprenoriat. 

- vrei să știi exact cum poți să ai un second job, să scrii pentru reviste, să câștigi bani din fotografiile de vacanță sau să ai materiale publicate pe site-urile mari din afară. 

- îți dorești să afli câțiva pași concreți pe care îi ai de urmat ca să îți împlinești visele. Simplu. Ușor. Efectiv. 

- nu știi exact ce îți dorești, dar ai vrea să afli dacă ți se potrivește meseria de călător sau ce altceva ai putea aduce nou în viața ta. Am câteva idei pentru tine!

- ai un vis, o dorință, și orice ai făcut până acum, nimic nu s-a întâmplat. Cum treci peste acest blocaj? Îți voi spune exact! Și îți garantez că vei vedea schimbarea pe loc. Altfel, îți dau banii înapoi:) 

Dacă vrei să ne cunoaștem și să te folosești de experiența mea, de poveștile mele, de sfaturile mele, și să ai parte de un eveniment atipic, intens, personalizat, atunci te aștept cu mare drag! Primele date sunt următoarele:

București: 10 iunie, Club Fabrica, strada 11 iunie nr. 50. Durata: 19.00 - 20.30.

Iași: 14 iunie

Baia Mare: 21 iunie

Cluj: 23 iunie

*Aceste date se pot modifica. 

Prețul - 25 lei - se achită în avans. Prețul în ziua evenimentului: 35 lei.

Date bancare: Baraka Semen SRL-D, cont Raiffeisen:  

RO29RZBR0000060016972252

Sau prin PayPal - 6 euro:Înscriere și alte detalii pe email: budeanu.ioana@gmail.com.

Te aștept cu drag.
Ioana 

Mulțumim și partenerilor noștri media, care au publicat materiale despre Invisible Romania & Pick My Mind Events: KFetele, Ghiduri Turistice, Piticu.ro, The Trends, Airlines Travel.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...