Fii ambasador al orașului tău!

Când sunt tristă, fericită sau, pur și simplu, plictisită, când am de luat vreo decizie sau când când sunt în fața unei schimbări importante, o iau agale la pas prin București. Orașul acesta mi-a împlinit toate visele în ultimii 8 ani! Și ce poate fi mai frumos decât să fii turist în orașul pe care îl iubești, să descoperi locuri secrete și să îți petreci vara cu o carte, o bere și luminile Bucureștiului veghindu-ți visele? Te invit să faci și tu parte din poveste...

Prima dată am fost în București prin '90 și mi-a plăcut la nebunie. La fel și în '96, când am revenit aici, cu prietenul meu din liceu (mda, în anul ăla eram în clasa a XII-a:). Însă nu mi-am imaginat nicio clipă că voi ajunge să locuiesc în Capitală.

Și iată că, 10 ani mai târziu, într-o noapte de primăvară, am debarcat cu toate bagajele în București și am început să descopăr orașul la pas. Iar după încă 8 ani îți pot spune un lucru: acum îmi place și mai mult Bucureștiul!

Cred că știu străzile mai bine ca un bucureștean. Spun asta pentru că eu l-am învățat pe Vlad să vadă Bucureștiul prin ochii, sufletul și imaginația mea. Ne-am plimbat ore în șir pe străzi, am făcut zeci de trasee prin oraș, ca să descoperim tot felul de locuri frumoase: restaurante, baruri, terase, ceainării, biblioteci și parcuri, case și cartiere întregi, străzi cu povești, grădini și acoperișuri cu priveliști superbe.

Am câteva zone preferate în București: Titan și parcul IOR, Centrul Vechi, Cotroceniul, Piața Rahova (ar fi culmea să nu-mi iubesc cartierul, zău așa!), Parcul Carol (locul meu de suflet), nu aș refuza niciodată o plimbare pe Calea Victoriei, prin Cartierul Armenesc sau Evreiesc. Heineken te invită în această vară să fii ambasador al orașului tău, să-i descoperi cele mai spectaculoase locuri și să le împărtășești cu toți prietenii tăi, prin intermediul aplicației Open Your City 2015. Aplicația poate fi accesată atât prin intermediul panourilor interactive amplasate în București, Cluj și Constanța, cât și pe pagina oficială de Facebook a Heineken și pe site-ul oficial Heineken.

Panourile interactive Heineken (București, Cluj și Constanța), îți prezintă cele mai frumoase locuri pe care exploratorii urbani le-au identificat pentru tine. Însă și tu poți să participi și chiar te rog să o faci! Pentru a introduce un loc inedit din orașul tău în aplicația Heineken Open Your City, te invit să scrii o scurtă descriere a locului și ce anume îl face special, localizarea pe hartă, dar să faci și o poză, ca să vedem și noi unde ne trimiți.

Cei mai activi fani Open Your City au șansa să devină ambasadori în orașul lor și să trăiască o aventură Heineken în alte două orașe. Ei vor avea parte de tratament exclusivist și se vor bucura de experiențe inedite, cum doar Heineken le poate oferi.

Pentru ca în ultima lună am fost în toate cele trei orașe în care are loc campania #OpenYourCity, te voi lăsa acum cu cele trei alegeri ale mele pentru București, Cluj și Constanța.
Și te aștept aici, să povestești lumii despre orașul tău, până pe 20 august!

Strada Parfumului, Bucuresti
Clujul văzut din cartierul Bună Ziua!
O clădire superbă din Constanța, aflată între Plaja Modern și Portul Turistic Tomis

Urmărește și poveștile colegilor mei, atât pe aplicația dedicată, cât și căutând hashtag-ul #OpenYourCity pe Facebook, Instagram și Twitter. 

Un comentariu:

  1. Bucurestiul este unul dintre orasele mele preferate. Are si multe de oferit poate de asta cat mai multi tineri opteaza pentru Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...