Summer Hot Sales. Reduceri de 50%!

Timp de 10 zile ai ocazia să cumperi cele mai bune produse #LuxuryAdventure la prețuri mici, topite de căldură. Dacă te întrebi de ce, îți voi răspunde: pentru că îmi place să dăruiesc, pentru că eu cred în valoarea acestor produse, pentru că le-am creat gândindu-mă la tine, pentru că îți sunt de folos, pentru că am împlinit multe vise și pentru că poți și tu să faci parte dintre cei care își creează realitatea, care aleg să-și trăiască visele, nu doar să le țină în vitrină. Alege acum să trăiești viața pe care o meriți! 


Summer Hot SalesDetalii despre acest program pe link-ul de mai sus.

Imaginează-ți că în mai puțin de două luni vei ști exact cum poți să locuiești pe o plajă exotică, să scrii de acolo și să fii plătit pentru asta. Hmm, sună bine, nu? 

Summer Hot Sales: 445 de lei (curs de travel writing & curs de fotografie) - 50% reducere!


Detalii despre curs, beneficii și clienți mulțumiți pe link-ul de mai sus.

Începe acum acest curs și te va ajuta enorm indiferent ce drum vei urma. Călătorește! Este cea mai bună școală de care vei avea parte. Poți s-o faci oricând, oricum și oriunde vrei tu. Alege să îți împlinești visul și sa ai întotdeauna bani pentru o nouă aventură. Lumea te așteaptă. Cucerește-o!

Summer Hot Sales: 325 lei - 50% reducere.Detalii despre curs pe link-ul de mai sus. 

După 6 ani de călătorii pe 3 continente, după zeci de evenimente la care am participat, după expoziții foto și pictoriale fashion, a venit momentul în care Vlad vrea să dea înapoi. Vrea să vă învețe tot ce știe. Vrea să vă spună secretele acestei meserii. Și vrea să vă arate că se poate. Că și tu poți face fotografii mai bune, mai pline de viață, de lumină, de culoare, de suflet.

Summer Hot Sales: 225 lei - 50% reducere.
Detalii despre programul de life-coaching pe link-ul de mai sus.

Ceea ce îmi propun să fac în acest curs este să îți ofer claritate, idei, exerciții și îndrumuare pas cu pas spre o viață diferită, mai bună, mai plină de sens. Dacă ai dat peste acest program întâmplător și rezonează cu tine - urmează-l! Nimic nu este întâmplător. Tot ce este ascuns în sufletul tău capătă forma realității mai devreme sau mai târziu. Te invit într-o călătorie interesantă, amuzantă, cu sens. Dacă ai o viață minunată, perfectă, așa cum ai visat, atunci închide pagina asta. Dacă nu... ești aici cu un scop. Hai să învățăm împreună!

Summer Hot Sales: 175 lei - 50% reducereAceste reduceri sunt valabile în perioada 9 - 18 iulie 2015!

Plata se face direct în contul firmei Baraka Semen SRL-D (chitanță și factură):

RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 (ron)

Sau prin PayPal (în euro la cursul zilei), la adresa: budeanu.ioana@gmail.com 

Sau direct pe butonul de mai jos:Mulțumesc, te aștept cu drag (email: budeanu.ioana@gmail.com). Alege acum trăiești viața pe care o meriți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...