Vii la concertul lui Robbie Williams la București?

În momentul în care s-a anunțat că Robbie vine la București, m-am bucurat enorm. De abia aștept să cânt Feel împreună cu artistul și să mă bucur de atmosfera incendiară din Piața Constituției. Sunt convinsă că și tu de abia aștepți acest concert. Indiferent dacă ești din alt oraș sau din București, îți recomand să profiți de weekendul 17-19 iulie și să descoperi cele mai frumoase locuri din Capitală. Iată detalii...


Vii la concertul lui Robbie Williams la București? 


Foarte mulți prieteni din provincie mi-au spus că locurile la hotelurile din București sunt limitate (deh, toată lumea vrea să îl vadă pe Robbie Williams) și m-au întrebat unde le recomand să stea un weekend în Capitală. 

Și așa cum ți-am povestit aici, prima mea recomandare este Rocazare. De ce? Pentru că ai o garsonieră sau un apartament în centrul Bucureștiului doar pentru tine, pentru că sunt foarte frumos decorate, pentru că procedura de închiriere în regim hotelier este simplă și pentru că te vei simți ca acasă.  

Iată câteva imagini din apartamentele oferite de site-ul Rocazare, ca să vezi că am dreptate. Sunt convinsă că vei găsi ceva pe gustul tău. În plus, aproape toate apartamentele sunt foarte aproape de Piața Constituției și au prețuri excelente.
Dacă vrei să petreci un weekend de neuitat în București, iată ce îți recomand:

1. Cazează-te într-un apartament din centrul Capitalei.

2. Vineri, pe 17 iulie, vizitează Casa Poporului, iar pe seară - mergi la concertul lui Robbie Williams, Let Me Entertain You!

3. Sâmbătă, pe 18 iulie, mergi în Centrul Vechi și începe-ți ziua cu o înghețată sau un Tiramisu și un espresso divin la Cremeria Emilia, de pe strada Franceză 42. 

4. Plimbă-te prin Cișmigiu, vizitează Muzeul de Artă al României și ia prânzul la Meze Taverna, pe strada Nicolae Tonitza 6, tot în centrul vechi.


5. Pe seară, vizitează Hanul Gabroveni, un centru cultural-artistic foarte interesant, plimbă-te prin Cartierul Evreiesc din București și oprește-te la Templul Coral, de pe strada Sfânta Vineri 9. 

6. Ia cina la Orașul Interzis, cel mai bun restaurant chinezesc din oras, pe strada Silvestru 3. 


7. Duminică, îți recomand să te plimbi pe Magheru, să te răcorești în Grădina Icoanei (limonada de la Grădina Verona Cărturești este senzațională!), mergi pe strada Xenopol, pe strada Icoanei și pe strada Viitorului și oprește-te pentru un brunch la restaurantul libanez Four Seasons, pe Vasile Lascar 81. 


Chiar dacă noi locuim în București, de abia așteptăm să facem un astfel de traseu și să ne bucurăm de ce ne oferă Capitala. Și da, din când în când, ne oferim și câte o seară romantică într-un apartament exotic în regim hotelier! Pentru că merităm...

Deci, vii la concertul lui Robbie Williams? Let's feel the city! 

Un comentariu:

  1. Venim la concert, normal. Avem 3 camere si toate sunt ocupate, ne cazam prietenii in acel weekend, o parte dintre ei :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...