Thai Full Moon Dinner at Hilton

Începând de astăzi, am să-ți prezint mai multe evenimente care au loc în cadrul hotelului Athenee Palace Hilton București. De ce? Pentru că vreau să îți arăt că se poate să petreci o seară extraordinară și în afară centrului vechi sau a restaurantelor/ cluburilor consacrate. Pentru că iubesc hotelurile și pentru că Hilton București este senzațional. Pentru că vreau să-i cunoști pe oamenii pasionați care se află în spatele acestor evenimente și să te invit să descoperi tu însuți Universul Athenee Palace Hilton. Iată detalii de la Thai Full Moon Dinner...


Thai Full Moon Dinner at Hilton


Aseară a avut loc Thai Full Moon Seafood Buffet Dinner în Restaurantul Roberto's (de care ți-am mai povestit aici). Am fost întâmpinați cu prosecco și muzică divină, am fost conduși la o masa romantică și ne-am întâlnit cu câțiva prieteni vechi. Atmosfera de la Roberto's este intimă, caldă, te simți bine instant, uiți că este luni, că plouă, că traficul este infernal. În restaurant, totul este special creat pentru tine și relaxarea ta. 

La acest eveniment am avut un chef thailandez, muzică tradițională și câteva zeci de preparate thai, care de care mai apetisante. Nu mi-am notat denumirile, eram prea preocupată să mă bucur de atmosferă și de oamenii din Roberto's, însă am să-ți spun pe scurt ce am gustat: scoici, o salată picantă de vită și castraveți, supă Tom Kha Gai, niște frigărui cu soia (I think!), vită în sos curry (senzațională - best dish!), burtă de porc într-un sos special cu broccoli (era un porc fit, nu avea multă grăsime), mini ecleruri cu ciocolată și coacăze, un fel de Mango Rice, dar nu cu orez, ci cu o plantă necunoscută mie, fructe proaspete. Mai erau acolo tot felul de salate, care de care mai atrăgătoare, multe fructe de mare, somon, sosuri dulci-picante, plain rice of course, dar și the real Mango Sticky Rice. 

Noi ne-am întins la povești până târziu în noapte, acompaniați de prosecco și muzică suavă. O astfel de cină de 5 stele (Buffet Style - all you can eat) costă 45 de euro, with complimentary drinks. Însă face mult mai mult de atât! Pentru că, până la urmă, contează măiestria chef-ului și atmosfera restaurantului. Iar la Athenee Palace Hilton București, ambele sunt la superlativ. 

Iar acum te las cu galeria foto de la Thai Full Moon Dinner, by Vlad Semen. 

   
Evenimentele de la Athenee Palace Hilton București le voi promova și pe Facebook / Instagram cu hashtag-ul #HiltonUniverse. So follow us there! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...