Experiențe (3)

Au trecut două săptămâni de când n-am mai scris. Două săptămâni în care tăcerea exterioară nu a însemnat și o tăcere interioară. Pentru că, în viața mea, lucrurile au luat-o razna, în cel mai expresiv mod cu putință. Știu că mi-am dorit o schimbare, însă a venit cu atâta forță și mătură totul în calea ei, încât încerc să mă agăț de ceva, să îmi țin picioarele pe pământ, să nu îmi mai ascult mintea și fricile. Uneori însă este greu, chiar imposibil. Dar să revin. Iată ce am mai făcut, citit, visat, dorit...


O ador pe Oana. Titică. Chicineta.ro. Stilul ei, poveștile ei și cam tot ce face și spune. O recomand pentru cei care gândesc singuri. 

Am citit cartea Big Magic a lui Elizabeth Gilbert (Eat, Pray, Love). M-a ținut în viață în anumite momente când eram pe partea cealaltă. Liz este atât de caldă, de umană, de simplă, de complicată și de hotărâtă, încât nu te lasă să te pierzi. O recomand celor creativi, care cred că lumea are ceva împotriva artei lor. Sau care așteaptă să se întâmple ceva (ca mine). Sau cărora le este frică să își scoată arta în lume din diverse motive. The world is already fucked up. Do your thing. Not for others, but for yourself. And fuck everyone who said you can't.

Am dansat și am ascultat muzică. Și nu m-am ținut de planul de aici. Pentru că, în anumite momente, nu am știut cum. 

Îți spuneam aici că am un proiect nou. Eh, era un concurs foarte interesant, o bursă pentru jurnaliști, la care am muncit vreo două săptămâni, cu toată pasiunea din mine. Eram sigură că voi câștiga acest concurs. Nu l-am câștigat. Big drama and, you know, I am the drama queen. Next. 

Îți recomand filmul Before We Go. "God. Why is it that anyone decision always seems too small to be the biggest decision of your life?" 

Astăzi, eu și Vlad sărbătorim 8 ani de iubire. Și da, tot astăzi, după ceva timp, a ieșit soarele. Pot spune că tot ce este mai frumos în viață vine din iubire. Că totul este de fapt iubire. Nothing less, nothing more. 

Din bucătăria mea: am comandat pizza de la Fabio:)) Și este foarte, foarte bună! Recomand. Astăzi voi găti o minunată friptură în crustă de piper, cu sos de ciuperci și plain rice. Și un cremșnit cu glazură de mango. Însoțite de Strongbow, evident. 

Pregătesc un nou pictorial fashion pentru săptămâna viitoare. Dar și o poveste frumoasă de iubire. Not so fiction, of course.

Pregătesc și o nouă carte cu rețete, just in time for Christmas. 

Îți recomand ultimele două articole de pe The Huffingron Post: Emotions (o galerie superbă cu fotografiile lui Sorin Onișor) și un interviu cu Andrei Nourescu

Iar în continuare te las  cu 20 de citate via Robin Sharma. Mie mi-au plăcut mult.

#1. Dream Big. Start small. Act now.

#2. Victims make excuses. Leaders deliver results.

#3. Clarity breeds mastery.

#4. Education is inoculation against disruption.

#5. A problem is only a problem when viewed as a problem.

#6. All change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

#7. If you’re not scared a lot you’re not doing very much.

#8. Where victims see adversity, extreme achievers see opportunity.

#9. The project you are most resisting carries your greatest growth.

#10. Small daily improvements over time lead to stunning results.

#11. Criticism is the price of ambition.

#12. Potential unexpressed turns to pain.

#13. Ordinary people love entertainment. Extraordinary people adore education.

#14. Your daily behavior reveals your deepest beliefs.

#15. The only failure is not trying.

#16. Focus is more valuable than IQ.

#17. To double your income, triple your investment in self-development.

#18. Your excuses are nothing more than the lies your fears have sold you.

#19. An addiction to distraction is the end of your creative production.

#20. Life is short. Be of use.

Poate acest text ți se va părea ușor deprimant. Însă viața nu este numai despre succes, despre vești grozave, despre acțiune, despre glorie. This is the real shit. Deal with it! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...