Experiențe (4)

În ultima săptămână am trăit destul de intens și am avut parte de câteva surprize. Unele mai plăcute decât altele. Însă voi începe să îți povestesc despre lucrurile cele mai interesante și las the boring stuff pentru final. Iată...


Îmi era foarte dor de un pictorial cu Brîndușa. Pentru cine nu știe despre ce este vorba, iată aici și aici detalii. Îmi place să fac toate aceste concepte și puneri în scenă. Să le organizez, să îmi las imaginația să zburde, să scriu povești și să transmit emoții. De fiecare dată, apare și o întrebare din public: "ce câștigi făcând asta?". Răspunsul meu este invariabil: NIMIC. Îmi place la nebunie s-o fac și nu mă interesează dacă place cuiva sau dacă atrage atenția cuiva. O fac pentru mine! Pe gratis. În curând, vei putea vedea toată nebunia aici, pe site. 

Sâmbătă și duminică ne-am sărbătorit cei 8 minunați ani de relație, într-un cadru festiv. Pentru mine asta înseamnă la un hotel, evident. După cum bine știi, ador hotelurile și weekend-ul trecut am descoperit unul de excepție în București: Le Boutique Hotel Moxa. Detalii și poze în curând! 

Sâmbătă seara am luat cina la Thalia Victoriei, recomand cu drag acest restaurant pentru servirea atentă, dar mai ales pentru preparatele foarte gustoase (cele ungurești sunt minunate). Nu mi-au plăcut scaunele, însă trecem peste asta. Doar nu mergem să stăm pe scaun, ci să mâncăm:)) 

Duminică am fost invitați la brunch la Hilton, o masă de prânz leneșă și luxoasă, în decorul elegant de la Cafe Athenee, însoțit de soarele superb de toamnă. Meniul, deși puțin cam complicat, oferă opțiuni pentru toate gusturile. Vlad și-a ales preferatele: somon și scoici, dar și o prăjitură cu ciocolată albă belgiană și fructe de pădure. Eu am ales ouă Havana (ochiuri pe un pat de legume - fasole, porumb, roșii), vită Angus (well done, too salty) cu sos olandez și prăjitura casei, Athenee, din ciocolată neagră și vișine. Mi-au plăcut foarte mult oamenii care își petreceau dimineața de duminică la Hilton. Lângă masa noastră era un cuplu sexagenar, interesant (erau la o întâlnire romantică). Cei doi au comandat prăjituri și se bucurau ca niste copii de atmosfera din cafenea. Tot duminică am făcut, printre altele, și un preinfarct. De abia luni am ajuns la urgențe și de abia marți am ajuns la un medic specialist. Să nu faci ca mine! Du-te cât mai curând, când simți că ceva nu este în regulă. 

Acest "incident" vine din stres, anxietate, kilograme în plus (multe!), fumat, băut, nemișcat. Da, în general, este vorba despre nesimțire sau lipsă de iubire față de propria persoană. 

Nu am murit deocamdată, Bărbosul a hotărât să mă mai țină aici, deci am o a doua șansă. Deja mănânc sănătos (adică 70% raw, o perioadă), fac ceva mișcare, am renunțat la fumat (parțial :D), încerc să nu mă mai enervez (asta este cel mai greu, jur - parcă s-au deschis porțile cerului și plouă cu ciudați), mă odihnesc, am fost până și la shopping o oră (a funcționat ca terapie, deși nu este genul meu). Am refuzat pastilele sedative cu încăpățânare. Prefer să mă amuz de ce se întâmplă cu mine, este suficient de sedativă chestia asta! 

Zilele astea am făcut nefăcutul: nu am răspuns la emails timp de 48 de ore. Este bine! Mai fac din astea. Lumea nu se oprește fără mine. Zău!

Încep să văd lucrurile mai clar. Și nu e de bine, pentru că ce văd în jurul meu nu-mi place. Nu suport prostia, lenea, indolența, superficialitatea și, în general, oamenii care dau drumul la porumbei pe gură înainte de a-și folosi funcțiile mansardei. Astea toate mă enervează. Încă n-am ajuns în faza de amuzament, iar eu nu am voie să mă enervez că dau colțul. Încerc. Nu promit. (tocmai mi s-a reproșat că am "un ton" în email. Așa o fi. Este tonul trezirii din morți). 

În rest, toate bune. 

- Mă gândeam să pun pe foaie toată aventura mea cu slăbitul, nebăutul și nefumatul, poate ajută pe cineva, cândva. 

- Îți recomand cu drag Hotelul Moxa pentru o aventură romantică în București sau pentru prietenii tăi care vin în Capitală. 

- Revin cu pictorialul fashion și cu poveștile. 

- Însă până atunci, nu uita: IUBEȘTE-TE! Numai TU contezi. Till next time, te las cu Elizabeth Gilbert. O să-ți placă! 


Un comentariu:

 1. Ma bucur ca esti bine, Ioana!
  Ca sa ajung sa fiu un om calm si de mine sa se poata bucura si fetita mea....am avut nevoie de meditatii zilnice. Am invatat sa meditez si faceam asta de 3 ori pe zi. Apoi am invatat sa nu mai primesc in viata mea lucruri pe care nu le vreu, Uneori se mai intampla si altfel, dar caut sa nu stau in vibratii joase mai ales daca nu sunt experientele mele.
  Am ajuns la concluzia ca daca trebuia eu sa fiu salvatorul cuiva, destinul meu ma ducea fix in povestea aceea.
  Nu mai fac front comun cu toate povestile triste de pe net. In fiecare din ele lasi din energia ta si....alta mai buna nu poti recupera usor!
  Cand am de unde...dau cu mare drag!
  Pana atunci, imi fac stocurile mele sa imi pot duce mai departe propriile creatii.
  Da, la final de toate, eu contez!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...